Duminica 8 Septembrie

Cât a costat rochia de mireasă a Elenei, soția lui Ianis Hagi. Tânăra a strălucit la propriu cu ținutele pe care le-a purtat la „nunta anului”


Ianis şi Elena Hagi şi-au unit duminică destinele şi au petrecut într-un cadru feeric, la Palatul Ştirbey din Buftea. „Sunt pentru prima oară îndrăgostit". Asta a declarat Ianis Hagi când a prezentat-o pe Elena unei ţări întregi. 

Povestea lor este, pe cât de discretă, pe atât de specială. S-au cunoscut în copilărie, s-au logodit la Paris, au spus DA în ziua de Crăciun, iar acum şi-au promis iubire veşnică şi în faţa lui Dumnezeu. 

Elena a purtat o rochie de mireasă realizată din dantelă 3D, de foarte bună calitate. Designerul Florin Burescu a dezvăluit că o astfel de ținută ajunge să coste 7.000 de euro.

„Nunta lui Ianis cu Elena a fost foarte rafinată, mireasa a strălucit, în adevăratul sens al cuvântului, îmi place ideea de rochie versatilă, a avut una tip sirenă, din dantelă 3 D, de foarte bună calitate.

Voalul a fost accesorizat, deși rochia a fost foarte încărcată, dar nu a greșit, deși multe mirese preferă un voal simplu. Rochia Elenei poate ajunge la 6-7.000 de euro, din ce am văzut din poze, cam pe acolo ar trebui să coste, sper să nu greșesc.

Și buchetul de mireasă a fost unul superb. Ianis a purtat două smoking-uri, la prânz, unul alb, așa cum e indicat vara, iar seara a ales unul negru”, a declarat Florin Burescu pentru Click.ro.

Comentarii Facebook