Vineri 18 Octombrie

Cât a costat rochia purtată de Theo Rose la nuntă. Cântăreața a dezvăluit prețul întregii ținute


Theo Rose a dezvăluit prețul real al rochiei de mireasă pe care a purtat-o în ziua cea mare! 

Cântăreața a dezvăluit că a plătit suma de doar 80 de euro de la un magazin cunoscut. 

De asemenea, nici pantofii nu au avut un preț foarte mare. Theo Rose a dezvăluit că a plătit pentru ei suma de 40 euro. Cântăreața nu și-a dorit un eveniment cu fast, spunând că are parte foarte des de acest lucru, căci este invitată să cânte la foarte multe nunți.

Am văzut și că au întrebat multe fete despre rochia mea. Nu a fost 360 de dolari. Pentru ce am făcut noi, nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii. Eu cânt la evenimente, văd o grămadă de mirese, sunt și rochii mai pompoase, mai scumpe, furmoase. Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit. Am dat 80 euro pe rochia de mireasă, pe pantofi am dat 40 euro”, a declarat Theo Rose, notează spynews.ro

La fel ca nunta, care a fost una simplă, la fel și-a dorit să poarte o rochie simplă, care să aibă, totuși, un model aparte. 

”Mi-a și plăcut pentru că era simplă și cu toate astea avea puțină trenă, m-a surprins că există așa ceva atât de ieftin”, a mai spus artista.

Reamintim că îndrăgita cântăreață a avut nunta cu Anghel Damian urmă cu trei săptămâni. Theo Rose și regizorul și actorul Anghel Damian formează un cuplu din vara anului 2022. Inițial nu a cucerit-o nici carisma, nici fizicul regizorului. Ceea ce i-a atras atenția însă a fost blândețea de care Anghel a dat dovadă în timp ce îi explica lui Theo ce trebuie să facă.

Comentarii Facebook