Cât costă un meniu de nuntă realizat de jurații Masterchef


Emisiunea-concurs Masterchef nu i-a adus în centrul atenției doar pe concurenți, ci și pe chefii care jurizează prestațiile acestora, sporindu-le și mai mult notorietatea.

Deși ocupă poziția de chef în restaurante de lux din capitală, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au specializat și în evenimentele private, la care câștigă sume cuprinse între între 800 și 6.000 de euro.

Cel mai solicitat dintre ei pare a fi Catalin Scarlatescu, cel care, potrivit surselor noastre, a renuntat deja la job-ul permanent pe care-l avea la restaurantul unui hotel de lux din Capitala, preferand sa ramana doar colaborator, pentru a-si putea desfasura in voie activitatile pe cont propriu, scrie wowbiz.ro.

Pentru o nuntă de aproape 300 de persoane, la care chefii realizează meniuri VIP, cu preparate exotice și aranjamente speciale, cei trei bucătari cer un onorariu de până la 6.000 de euro.

Comentarii Facebook