Cât costă un meniu de nuntă realizat de jurații Masterchef
Emisiunea-concurs Masterchef nu i-a adus în centrul atenției doar pe concurenți, ci și pe chefii care jurizează prestațiile acestora, sporindu-le și mai mult notorietatea.
Deși ocupă poziția de chef în restaurante de lux din capitală, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au specializat și în evenimentele private, la care câștigă sume cuprinse între între 800 și 6.000 de euro.
Cel mai solicitat dintre ei pare a fi Catalin Scarlatescu, cel care, potrivit surselor noastre, a renuntat deja la job-ul permanent pe care-l avea la restaurantul unui hotel de lux din Capitala, preferand sa ramana doar colaborator, pentru a-si putea desfasura in voie activitatile pe cont propriu, scrie wowbiz.ro.
Pentru o nuntă de aproape 300 de persoane, la care chefii realizează meniuri VIP, cu preparate exotice și aranjamente speciale, cei trei bucătari cer un onorariu de până la 6.000 de euro.
0 Comentarii