Vineri 20 Septembrie

Cât de fragilă poate fi o relație sub presiunea reflectoarelor! Ispita din Cluj nu dorește să mai aibă legătură cu Andrei după ce l-a despărțit de soție


Andrei și Cristina Rotaru s-au cunoscut și s-au căsătorit în cadrul emisiunii Mireasă pentru fiul meu, dar relația lor s-a destrămat în mod spectaculos și neașteptat la Insula Iubirii după ce Andrei s-a îndrăgostit de Diandra Moga, ispita din Cluj. Se pare că Antena i-a unit și tot Antena i-a despărțit.

Cuplul și-a spus adio oficial în cadrul emisiunii Insula Iubirii, după ce Andrei a cedat farmecelor Diandrei. Diandra, cunoscută pentru rolul său în show, a stârnit un val uriaș de controverse cu comportamentul său. Internauții i-au pus numeroase întrebări legate de relația sa cu Andrei, iar răspunsurile ei au fost clarificatoare.

„Nu e vorba despre șanse, este vorba despre decizii. Răspunsul este nu”, a declarat Diandra, confirmând că nu mai vede nicio posibilitate de relație cu fostul soț al Cristinei.

În spatele camerelor, povestea a fost și mai dramatică. Andrei și Diandra au fost surprinși sărutându-se cu foc, fără să țină cont de mariajul lui Andrei. Acest moment a fost unul decisiv pentru destrămarea relației lui Andrei cu Cristina.

Impactul asupra vieții lor a fost profund. Cristina, încercând să-și refacă viața după despărțire, s-a confruntat cu dificultăți emoționale majore. De partea cealaltă, Andrei a fost văzut continuând relația cu Diandra, vizitând-o la Cluj, fapt care a alimentat speculațiile și a adâncit rănile Cristinei. Diandra, activă pe rețelele de socializare, a răspuns curiozităților fanilor. A dorit să clarifice că nu mai are nicio intenție de a continua relația cu Andrei, scrie redactia.ro. 

gio.jpg

Comentarii Facebook