Miercuri 16 Octombrie

Cătălin Botezatu a lăsat moda pentru actorie! Celebrul designer joacă rolul unui polițist. Scenele au fost filmate la un hotel de lux din Cluj - FOTO


Cătălin Botezatu a trecut de la creator de modă la actor. Celebrul designer a interpretat rolul unui șef de Poliție, în lungmetrajul ,,Ecaterina”.

Cătălin Botezatu a devenit  Mihai Alexa, un personaj important în poveste, fiind colonel în Poliția Capitalei și șeful poliției.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare de creatorul de modă, se poate vedea că o parte din lungmetraj a fost filmată într-o cameră a unui hotel de lux din Cluj-Napoca, care a fost transformată în platou de film cu ajutorul decorului. 

WhatsApp Image 2024-10-16 at 16.38.36_21c73ab0.jpg

,,Astăzi am filmat pentru filmul artistic Ecaterina . Fiecare film are o poveste de spus, iar fiecare filmare este o oportunitate de a explora umanitatea în toată complexitatea ei. Este o plăcere să filmezi, să creezi și să împărtășești povești care pot rămâne în inimile spectatorilor mult timp după ce s-au încheiat”, a transmis Botezatu pe pagina sa. 

WhatsApp Image 2024-10-16 at 16.38.36_7581e4fa.jpg

Comentarii Facebook