Miercuri 18 Septembrie

Câți bani a plătit Alina Ceușan ca să aducă pe lume al doilea copil. Sumele sunt usturătoare pentru nașterea la un spital privat


Alina Ceușan a născut, joi, 8 august, o fetiță perfect sănătoasă, pe care ea și soțul ei au decis să o numească Perla. Influencerița din Cluj și-a ținut fanii la curent în ziua nașterii micuței Perla, așa cum a făcut și la venirea pe lume a lui Rock, iar informațiile oferite fanilor au continuat și după externarea lor.

În dimineaţa zilei de 8 august, Alina Ceuşan, alături de soţul ei Raul, s-au îndreptat spre spital după ce Alina a început să resimtă contracţii puternice. Într-un clip  postat pe reţelele sociale, Alina a descris cum, după cezariana programată, s-a simţit copleşită de emoţii:

„Trebuie să recunosc că, imediat cum am părăsit salonul, tremuram. Eram foarte nervoasă. Cu tot corpul meu tremurând. Știam ce urmează, aveam încredere în doctori și asistente, dar era emoția pozitivă de a o întâlni, un nou început pentru noi ca familie… și doar faptul că devin mamă, a doua oară. Când am terminat cezariana, eram dilatată 2 cm, așa că totul a mers perfect, așa cum era plănuit”, a spus ea în descrierea unui clip postat pe rețelele de socializare.

Pe lângă aceste detalii personale, Alina Ceuşan a împărtăşit şi imagini din rezerva de lux în care a fost internată. Se pare că tratamentul „regesc” de care a beneficiat nu a fost deloc ieftin, însă, conform surselor CANCAN.RO, vedeta nu a suportat costurile din propriul buzunar. Având în vedere că este extrem de populară pe reţelele de socializare, clinica a ales să colaboreze cu Alina printr-un barter.

Pentru cei interesaţi de detalii financiare, costurile naşterii variază considerabil. Cezariana poate costa între 10.000 şi 20.000 lei, iar spitalizarea într-un apartament sau o rezervă separată este de 900-1200 lei pe noapte. O experienţă „all inclusive”, cum a fost cea a Alinei Ceuşan, ajunge la aproximativ 5.000 de euro. Acest pachet include toate serviciile medicale de la internare până la externare, excluzând urgenţele sau alte situaţii speciale.

Comentarii Facebook