Vineri 13 Septembrie

Ce familie frumoasă are Andra! Toată lumea râde ca-n reclamă: „De fiecare dată când ajung în Cluj dau o fugă și la ai mei”


Pe 23 august, Andra a împlinit 38 de ani și artista clujeană se poate declara o femeie cu adevărat fericită. Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare imagini din timpul unei vizite la Cluj, unde a petrecut timp prețios alături de părinți și copii.

Andra e o soție fericită și o mamă minunată, așa cum arată și fotografiile și mesajele ei de pe rețelele de socializare. 

„De fiecare dată când ajung în Cluj dau o fugă și la ai mei. Chiar și când sunt în grabă… mi-am luat energia de la familia mea pentru că în seara aceasta cânt la Tomnatic, lângă Timișoara. Abia aștept să ne vedem!”, a scris artista sâmbătă pe pagina de Facebook.

Imaginea în care ”clanul” Măruță apare zâmbind ca-n reclamă a adunat mii de like-uri pe Facebook. Sute de fani s-au grăbit să-i transmită Andrei urările lor.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 16 ani, iar rodul iubirii lor sunt cei doi copii pe care îi au împreună, Eva și David. Ei bine, recent, familia celor patru s-a mărit cu încă un membru, iar bucuria a fost atât de mare încât au împărtăși veștile cu toată lumea.

Ce doi copii își doreau de multă vreme un animal de companie, iar acum visul le-a fost îndeplinit. În familia lor a ajuns un cățeluș ce a adus multă bucurie. Micul patruped a fost un cadou primit din partea finilor Vlăduța Lupău și Adi Rus.

Comentarii Facebook