Duminica 8 Septembrie

Ce studii are Ioana Grama. Influencerița clujeană a dat cărțile pe față: „N-am făcut facultatea cu gândul să profesez în domeniu”


Influencerița clujeană Ioana Grama se numără printre cele mai apreciate creatoare de conținut pe zona de fashion. Chiar dacă activează în online de peste 10 ani, aceasta nu este singura sursă de venit a influenceriței. Din pandemie, Ioana Grama a început o afacere cu pijamale, care odată cu trecerea timpului s-a diversificat.

Influencerița a dezvăluit recent că este absolventă de Geografie și că este conștientă că nu a făcut această facultate pentru a-și continua o carieră în acest domeniu.

„Am terminat Geografie, nu am profesat niciodată, călătoresc doar. Am făcut Geografia Turismului, dar nu am făcut-o cu gândul că o să profesez în domeniul ăsta neapărat. Puțini sunt oamenii care chiar profesează în domeniile pe care le studiază și sunt foarte norocoși de altfel, dar eu nu m-am gândit niciodată că o să fac ceva în sensul ăsta. Nu m-aș vedea făcând altceva niciodată”, a spus ea, pentru Unica.

Ioana Grama face naveta de la Cluj la București, pentru a promova brandurile cu care își asociază imaginea. S-a obișnuit să vadă prin oraș panouri cu chipul ei, iar fiica ei, Ayana, e fericită când vede pozele cu mama ei. Bruneta are o fetiță din fosta căsnicie, care s-a încheiat cu un divorț în urmă cu câțiva ani. În prezent, trăiește o nouă poveste de dragoste, iar iubitul ei și Ayana se înțeleg bine.

Comentarii Facebook