Sambata 12 Octombrie

Ce sumă impresionantă a plătit o clujeancă pentru un curs de 5 zile de make-up cu Dana Roba! Celebra make-up artist a revenit spectaculos după comă


Suma impresionantă pe care a plătit-o clujeancă pentru un curs de make-up cu Dana Roba

Dana Roba, recunoscută ca una dintre cele mai talentate și bine plătite make-up artiste din România, a captat recent atenția prin sumele considerabile pe care le cere pentru cursurile sale de make-up. Deși Roba are o clientelă variată și realizează machiaje la prețuri care nu sunt de neglijat, veniturile ei sunt suplimentate semnificativ de cursurile pe care le predă, unde doritoarele de a învăța meseria trebuie să scoată bani frumoși din buzunar.

Într-un podcast recent, Dana Roba a fost întrebată despre câștigurile sale lunare, însă a preferat să nu ofere detalii precise, menționând doar că veniturile îi ajung pentru a-și întreține familia. Ceea ce a atras atenția este suma impresionantă pe care o cere pentru un curs de make-up, care se desfășoară pe parcursul a cinci zile. Pentru un astfel de curs, ucenicele trebuie să achite suma de 5.000 de lei.

Roba a povestit o întâmplare legată de această sumă, explicând că, în ziua în care a avut o cursantă din Cluj care a plătit 5.000 de lei, reprezentanții ANAF au venit să-i verifice veniturile.

„Când au venit cei de la ANAF, au zis să le dau suma. Fix în ziua aia bătusem 5000 de lei. Aveam o cursantă de la Cluj și am bătut bani pe casă, că femeia mi-a dat 5000 de lei. Când au auzit 5000 de lei, unul dintre ei m-a întrebat dacă suma e lunară. I-am zis că nu, ci pe zi. A zis că nu a înțeles și i-am explicat că am început un curs cu o fată și mi-a dat 5000 de lei pe curs care durează 5 zile”, a declarat Dana Roba.

Povestea Danei Roba nu se rezumă doar la succesul în make-up; aceasta a trecut printr-o experiență traumatică, fiind victima violenței domestice. Anul trecut, ea a fost bătută crunt de soțul ei, suferind răni grave care au pus viața ei în pericol. Această experiență a fost un moment de cotitură în viața sa, care a determinat-o să își regândească prioritățile și să își refacă viața.

Pe lângă cursurile de make-up, Dana Roba are și o activitate prolifică în domeniul machiajului, percepând 400 de lei pentru un machiaj de seară și până la 700 de lei pentru machiajul de mireasă. Această combinație de activități îi asigură un trai confortabil, fără a avea probleme financiare. „Cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi ajung banii de la o lună la alta pentru tot ce avem nevoie ca familie. Nu trebuie să mă împrumut la nimeni”, a adăugat ea.








Comentarii Facebook