Sambata 14 Septembrie

Ce va face ispita din Cluj cu tatuajul pe care l-a făcut pe Insula Iubirii, identic cu al lui Andrei. Îndrăgostiți la început, cei doi au rupt legătura


Ajuns în Thailanda, Andrei Rotaru a dat uitării sentimentele pentru Cristina, cea care i-a fost soție vreme de un deceniu. Concurentul s-a lăsat purtat de „vraja iubirii” și a căzut în mrejele ispitei din Cluj, Diandra Moga, fără a se gândi la suferința pricinuită Cristinei. 

În semn de iubire, la ultimul dream date, Diandra și Andrei au decis să-și tatueze un soare, tatuaj la care ispita clujeancă nu are de gând să renunțe. 

„Nu regreți tatuajul matchy?” - a fost întrebarea primită de Diandra de la un fan. 

„De ce aș regreta? Soarele are o semnificație (a mea) proprie și personală. Să te orientezi mereu spre lucrurile luminoase în viață și să fii un om pozitiv. Să îmbrățișezi partea frumoasă a vieții și toate etapele bune care urmează să se întâmple” - a răspuns ispita de la Insula Iubirii. 

Rugat de fani să lămurească situația cu Diandra, concurentul Andrei Rotaru le-a mărturisit că a încheiat orice legătură cu focoasa brunetă. 

„Diandra ce face?” - a fost întrebarea pe care a primit-o Andrei Rotaru, în timpul unui live pe social media. 

„Nu mai vorbesc cu ea de 3-4 luni de zile. Nu mai avem nicio conexiune, ca să zic așa. S-a rupt conexiunea. Tot ceea ce a fost între noi a fost în cadrul emisiunii, să ne înțelegem!”

Comentarii Facebook