Duminica 8 Septembrie

Ce ZODII sunt cele mai fidele și infidele

 

Luam adesea in deradere horoscoapele, insa nu putem sa nu admitem ca acestea prezinta multe similitudini cu realitatea pe care nu le putem trece cu vederea.

 

Taurul 20 aprilie-20 mai

 

O persoana nascuta sub semnul taurului este foarte senzuala, dar – odata indragostit – isi iubeste pana la cer partenerul care ii sustine “zona de confort”. Taurii tanjesc dupa stabilitate, caci, odata obtinuta, se pot dezvolta fara obstacole. Mai mult de atat, taurii tind sa fie mai dependenti de persoana iubita decat alte zodii, fiind totodata loiali si de incredere.

 

Rac 22 iunie – 22 iulie

 

Dintre toate semnele zodiacale, racul este cel mai avid dupa siguranta si relatii stabile si tandre. Un rac este un familist si nu va fi niciodata pe deplin fericit daca nu are o relatie emotionala foarte stransa. Mai mult de atat, racul are un simt protector foarte bine dezvoltat, fiind persoana potrivita pentru a sprijini un om drag.

 

Fecioara 23 august – 22 septembrie

 

Sensibilitatea fecioarelor este renumita. Ele sunt creative si foarte intuitive cand vine vorba sa simta starea de spirit si sa inteleaga trairile celui drag de aproape. Fecioarele, atat femeile, cat si barbatii, sunt mereu aproape sa ofere o mana de ajutor sau o vorba buna, fiind partenerii de viata ideali.

 

Balanta 23 septembrie – 22 octombrie

 

Semnul este simbolul echilibrului si al armoniei, mai ales in relatia sentimentala. Balantele sunt creative si au o intelegere globala asupra lucrurilor din jur. Este ca si cum ar privi aceeasi problema din ochii mai multor persoane. Desi le place stabilitatea, balanta lor tinde ocazional sa se dezechilibreze. Cand dau de greu in relatia nu iau calea aventurilor amoroase, mentinandu-se fideli. Insa au tendinta de a se izola emotional intr-o lume a lor din care partenerul nu mai face parte. Balantele sunt loiale si demne de incredere, dar cel care-si alege un partener balanta trebuie sa dovedeasca ca merita tot ceea ce primeste bun, cald si intim.

 

Capricornul 22 decembrie – 19 ianuarie

 

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal adora stabilitatea in relatie, pana la incapatanare chiar. Si muncesc mult pentru acea stabilitate, caci orice capricorni adevarat stie ca pentru orice forma de succes trebuie sa depuna efort si sa fie perseverent. Ei sunt adeptii zicalei “5% talent, 95% munca” inclusiv in relatia cu partenera. Din acest motiv, cand relatia incepe sa scartaie, fie din motive venite din exterior, fie din interiorul cuplului, capricornul are rabdarea necesara pentru a identifica fondul problemei si a gasi solutii.

 

Iata semnele zodiacale cele mai predispuse la infidelitate!

 

Berbecul 21 martie – 19 aprilie

 

Berbecul este o fiinta independenta si impulsiva, mai ales in prima parte a vietii. Persoanele nascute sub semnul berbecului tind sa actioneze mai intai si apoi sa se gandeasca la consecinte. Mai mult de atat, au un apetit dezvoltat pentru aventura, pentru noutate. Acest fapt se poate limita la placerea de a plecat cat mai des in vacante, la hoinaritul prin tot felul de colturi mai putin cunoscute ale orasului si ale imprejurimilor, dar poate lasa loc si aventurilor amoroase.

 

Gemenii 21 mai – 21 iunie

 

Gemenii sunt persoane curajoase, indraznete si, fara doar si poate, duale. Ei traiesc prin provocari si ocazional se incumeta sa infaptuiasca si ceva periculos, din simplu motiv ca le cere ceva din fiinta lor. Fiind duali, geamanul adora sa joace tot felul de jocuri, sa testeze persoanele din jur, sa vada pana unde le poate fenta mintea si sufletul celui care se afla in fata lui. Un geaman se plictiseste repede odata ce noutatea a disparut. O relatie cu o persoana nascuta in gemeni nu poate fi conceputa fara riscul infidelitatii, mai ales in perioade emotionale seci.

 

Detalii pe lyla.ro

Comentarii Facebook