Sambata 5 Octombrie

Cele mai atrăgătoare vedete din România vin la Cluj în 13 octombrie. Ce vor face aici Laura Cosoi, Adelina Pestrițu, Adela Popescu, Ada Condeescu

Caravana care promovează noul film românesc „Retreat Vama Veche” va face „terapie prin comedie” în mai multe orașe din țară.

Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu joacă în filmul „Retreat Vama Veche”, care se va lansa în cinematografe pe 18 octombrie, alături de multe alte vedete din show-biz-ul românesc.

Filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Năstase, o are în prim-plan pe Eva, interpretată de Ada Condeescu, care trăiește o experiență plină de umor și revelații în timpul unei petreceri a burlăcițelor organizată de prietenele ei, Corina și Dana, jucate de Adela Popescu și Laura Cosoi. Acțiunea are loc în Vama Veche, în urma unei promisiuni făcute în adolescență.

retreat.jpg

Cele trei femei, deși cu cariere de succes și vieți aparent echilibrate, se retrag într-un retreat de yoga la mare, unde întâmpină situații amuzante, dar și momente de reflecție asupra problemelor personale, defectelor și secretele lor. Filmul explorează cu sinceritate și umor modul în care personajele încep să-și redefinească viitorul.

Actrițele au mărturisit că filmările, desfășurate în vara lui 2023, au fost o adevărată „terapie” pentru ele, aducându-le mai aproape de prietenia din viața reală, pe care au regăsit-o și pe platourile de filmare. În ciuda agendei încărcate, au continuat să păstreze această legătură, pregătindu-se pentru lansarea oficială a filmului din toamna acestui an.

Scenariul filmului este scris de Ovidiu Niculescu, iar Florin Călinescu apare ca guest star.




Comentarii Facebook