Vineri 18 Octombrie

Cele mai frumoase fotografii cu luna plină din această seară de la Cluj! Imagini de poveste dintr-o noapte senină de octombrie- FOTO


Cerul Clujului a fost luminat în această seară de o lună plină strălucitoare, surprinsă în fotografii impresionante de clujeni pasionați de frumusețea orașului nocturn. Cunoscuți fotografi sau clujeni amatori de frumos au imortalizat acest fenomen într-o serie de imagini ce redau întocmai seninătatea cerului de toamnă și strălucirea lunii deasupra orașului. Luna, perfect rotundă și luminoasă, pare să domine cerul nopții, accentuând farmecul peisajului urban clujean.

„O lună mare, plină, răsare în noaptea albastră...”, și-a descris Dan Bodea fotografia.

Screenshot 2024-10-17 201923.png


Alături de imaginea lui Dan Bodea, alte fotografii distribuite pe rețelele sociale au surprins din unghiuri inedite acest fenomen. Strălucirea clară a lunii pe cerul limpede de octombrie și luminarea subtilă a orașului creează o atmosferă aproape ireală.

„O zi plină la Cluj, s-a încheiat cu o lună plină”- FOTO Daniel Ștefan Drăghici

Screenshot 2024-10-17 203946.png

Fotografiile demonstrează încă o dată atracția pe care luna plină o exercită asupra privitorilor, evocând atmosfera unică a orașului scăldat în lumina blândă a toamnei.

„În așteptarea cometei a răsărit Luna Plină. Ați văzut-o?”- FOTO Ștefan Pop-Coț

luna 1 stefan.jpg


Comentarii Facebook