Duminica 8 Septembrie

Cine este Diandra, ispita din Cluj care l-a cucerit iremediabil pe Andrei Rotaru la Insula Iubirii. A distrus o căsnicie de 10 ani în câteva zile


Diandra Moga, în vârstă de 27 de ani, este o tânără pasionată de fashion, care locuiește în Cluj și a cunoscut celebritatea după ce a devenit tot mai activă în mediul online. Acum, nu mai este recunoscută pe stradă doar de urmăritorii săi de pe rețelele sociale, ci și de un număr mult mai mare de persoane. Motivul? Este una dintre ispitele feminine ale sezonului 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, unde l-a cucerit pe Andrei Rotaru.

Tânăra a reușit să își transforme pasiunea pentru modă în business, așa că la ora actuală are propriul brand. Hainele Diandrei Moga sunt la mare căutare, iar pagina de Instagram pe care le promovează are peste 10 mii de urmăritori. În curând, va fi gata și site-ul de unde vor putea fi comandate.

Succesul din online și norocul în afaceri nu pot compensa, din păcate, ghinionul ei în dragoste. Diandra Doris a mărturisit că s-a înscris la „Insula Iubirii” după o serie de dezamăgiri în plan amoros.

leo.jpg

Tânăra a reușit să se facă remarcată rapid în emisiune, atât de telespectatori, cât și de unul dintre concurenți, care s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Diandra Moga este prima ispită care a reușit să facă un bărbat de pe „Insula Iubirii” să-i cadă în plasă și care a furat un prim sărut în sezonul cu numărul opt.

Aceasta l-a cucerit pe Andrei Rotaru, singurul bărbat însurat din emisiune, care nu s-a mai uitat în urmă la căsnicia sa de 10 ani și s-a lăsat dus de val în brațele ispitei.

„Avea un pix și și-a scris ceva pe mână, era reținut, am vrut să fim discreți. Când s-a ivit momentul, a făcut un gest cu mâna, a ținut-o întinsă ca să descifrez și a scris „Te plac!”. M-a surprins și modul în care a făcut-o. A fost și interesant cum a făcut-o. I-am continuat jocul, după a mai scris – „Te vreau!”. Mi-a zis să nu trag concluzii și că să nu interpretez că mă vrea într-un mod în care orice bărbat m-ar dori. Am scris și eu în palmă și încerca să descifreze ce scria în palmă – „Am (ai) noroc”, asta e ceva ce ne leagă pe noi, conexiunea noastră. Suntem norocoși că ne-am găsit aici, să poți rezona la nivel profund cu un om”, a povestit ispita Diandra la „Insula Iubirii”, potrivit divahair.ro.

Bărbatul a recunoscut că în sufletul lui s-au aprins sentimente unice, pe care nu le-a mai experimentat niciodată și că are o chimie aparte cu ispita: „Mă simt mai bine ca la 15 ani. La 15 ani nu știam ce îmi doresc să simt. Compatibilitate fizică, atracție de orice fel, de orice culoare, de orice natură. Este ce trebuie. Și n-am mai vrut să pierd timp”.

Comentarii Facebook