Duminica 8 Septembrie

Cluj: Erika Isac, sechestrată într-o parcare din Dej: „Nu m-a lăsat să plec. Erau zeci de oameni în jurul mașinii”


Cântăreața Erika Isac a fost sechestrată într-o parcare din municipiul Dej, după ce a susținut un concert. Ea a dezvăluit, în emisiunea online „Minte-mă frumos”, că sora mai mare a unei fane de-ale sale a blocat parcarea pentru a o determina pe cântăreață să facă o poză cu adolescenta. 

În cadrul emisiunii moderate de vloggerul Selly, Erika Isac și alți cântăreți de trap s-au împrțit pe echipe și au încercat să ghicească dacă afirmațiile făcute de cei care luau parte la joc sunt false sau adevărate. Când a venit rândul Erikăi Isac, cântăreața a relatat următoarele: „Am fost sechestrată ca să fac poză cu o fană”.  

Ulterior, cântăreața a dezvoltat povestea, arătând că incidentul s-a petrecut într-o parcare din Dej, județul Cluj. 

Nu m-a lăsat să plec dintr-o parcare. A blocat parcarea ca să nu ies cu mașina. Erau zeci de oameni în jurul mașinii și noi încercam să plecăm, iar ea a blocat parcarea. A ieșit pe geam, claxona și spunea «eu nu mă dau de aici». Nu m-am enervat, mi s-a părut funny momentul ăla. S-a întâmplat la Dej, după un concert”, a declarat cântăreața. 

După ce fiecare dintre cei prezenți au încercat să dea un verdict în legătură cu povestea, Erika Isac a dezvăluit că povestea este adevărată. 

Comentarii Facebook