Clujeanca Alina Ceușan și soțul ei, anunț inedit despre numele fetiței ce urmează să se nască. Ce a decis cea mai cunoscută influenceriță din Cluj


Alina Ceușan a dezvăluit când va decide numele fiicei sale și a explicat de ce nu a făcut asta până acum. Influencerița și soțul ei se pregătesc intens pentru sosirea celui de-al doilea copil.

Alina Ceușan este recunoscută ca una dintre cele mai influente și apreciate personalități online din România. De-a lungul anilor, și-a construit o carieră remarcabilă în acest domeniu, câștigând admirația și respectul publicului.

Pe plan personal, viața Alinei este la fel de reușită. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Raul Tișa. Cuplul are deja un fiu și acum așteaptă cu nerăbdare nașterea fiicei lor. Alina a împărtășit și criteriile pe care le va folosi pentru a alege numele micuței.

Alina Ceușan trece printr-o perioadă extrem de fericită din viața sa. Cu o carieră de succes, mulți fani dedicați și, cel mai important, o familie minunată, se simte împlinită.

Ea și soțul său așteaptă cu entuziasm venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Alina a menționat că au o listă de nume pentru fiica lor, dar vor alege numele definitiv la naștere, când vor simți care i se potrivește cel mai bine, potrivit Playtech.ro.

„Avem o listă de nume, dar nu suntem complet siguri. Vom anunța numele la naștere, în funcție de cum simțim că i se potrivește. Mă simt foarte bine, plină de energie și good vibes. Mă bucur de momentele petrecute doar cu Rock, de mutarea la București și de tot ce ne oferă vara. Cred că e cea mai frumoasă vară de până acum, dar, la urma urmei, asta spun în fiecare an.”, a declarat Alina Ceușan.

Comentarii Facebook