Clujeanca Anamaria Vaida, dezvăluiri după Insula Iubirii. Ce spune despre aventura cu Claudiu: „Nu trebuia să uit că el era acolo într-un test, nu eu”


În interviul Insula Iubirii sezonul 8, acordat de ispita din Cluj, Anamaria Vaida a povestit care a fost experiența ei din acest sezon, unul fenomen, care a adunat și mai mulți fani.

Anamaria Vaida a recunoscut că sezonul 8 i-a adus și ei un test și a vorbit deschis despre ce înseamnă Claudiu pentru ea:

„Îmi plăcea mult compania lui, îmi plăcea mult să petrec timp cu el. (…) Am început să îmi dau seama treptat cam ce-i lipsește lui în relație. Mi se părea că îl știu de undeva, nu știam de unde. Sau semăna cu cineva. Vorbind cu el mi-am dat seama că avem niște prieteni comuni. Probabil l-am văzut la acele prietene ale mele pe Story sau nu-mi dau seama și în momentul acela a fost un click în capul meu. (…) După am văzut și din partea lui câteva priviri, m-a invitat la dans”.

Anamaria l-a lăsat pe Claudiu să vină către ea și de-acolo a început povestea lor.

„Singurul lucru de care nu trebuia să uit era că el este acolo într-un test, nu eu. Și trebuie să îl las pe el să vină către mine, nu să merg eu către el pentru că atunci nu mai era despre el, era despre mine”, a zis Anamaria.

Anamaria a mai adăugat că este o fire răbdătoare de fel și a simțit că este o chimie acolo între ei și a așteptat ca ceva să se întâmple între ei, fără să inițieze ea asta.

Ea a mai povestit că în unele momente o deranja la Claudiu faptul că el nu –și dădea frâu liber să facă tot ce simte.

„El era acolo să-I demonstreze ceva partenerei lui. (…) Eu îl simțeam super real, dar cred că el nu-și dădea seama cât de real și natural era cu mine și avea momente în care se bloca, se retrăgea. Doar că pe TV s-a văzut că el era deschis. Gura poate să mintă, dar ochii nu mint”, spune Ana, pentru A1.ro.

Comentarii Facebook