Duminica 8 Septembrie

Clujeanca Anamaria Vaida și-a intrat în rolul de ispită la Insula Iubirii. Tânăra a mai participat la emisiune și în sezonul 6


Clujeanca Anamaria Vaida și-a intrat rapid în rolul de ispită la emisiunea Insula Iubirii, sezonul 8. Tânăra cu părul de foc are 36 de ani și este din Cluj-Napoca. În emisiunea filmată în Thailanda, clujeanca are rolul de a testa relațiile concurenților.  Anamaria Vaida a afirmat că este extrem de pregătită pentru această experiență și că știe cum trebuie să fie o relație normală și sănătoasă, pentru că a trecut prin dezamăgiri în dragoste și experiențe negative. În prezent, clujeanca este dornică să împărtășească cu persoanele din emisiunea Insula Iubirii tot ce a învățat. 

ana-maria-vaida-insula-iubirii-1024x639.webp

În plan profesional, are o carieră înfloritoare în domeniul beauty. Încă din anul 2016, a început o carieră ca tehnician de gene, lucru care îi aduce satisfacție din punct de vedere financiar.

Mai mult decât atât, frumoasa roșcată își ajustează veniturile lunare și datorită faptului că lucrează ca animatoare. De-a lungul timpului a dansat în mai multe cluburi din Mallorca și Ibiza, unde a fost apreciată pentru felul său de a fi.

Ispita de la Insula Iubirii a studiat la Facultatea de Business, în cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Anamaria e pasionată de sport și merge des la sală pentru a se menține în formă.

Pentru mine a fost o experiență destul de unică, a venit într-un moment în care nu mă așteptam să îți zic sincer, dar a fost o experiență pe care aș repetat-o oricând”, a dezvăluit Anamaria Vaida despre participarea în sezonul 6 de la Insula Iubirii.

anamaria-vaida-ispita-insula-iubirii.webp

Comentarii Facebook