Miercuri 18 Septembrie

Clujeanca Carmen Grebenișan a publicat primele imagini cu noul ei iubit! Fanii au reacționat instant: „Singurul care ți se potrivește” - FOTO


Influencerița clujeană Carmen Grebenișan a divorțat la începutul acestui an de Alex Militaru, după doi ani și jumătate de mariaj, iar acum vedeta iubește din nou. Tânăra creatoare de conținut a vorbit pentru prima dată de cel care i-a readus zâmbetul pe buze săptămânile trecute, iar acum a decis să îl prezinte și urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare.

Carmen și Cristi se cunosc de mai mulți ani, dar de abia acum au realizat că au foarte multe lucruri în comun. Și, deși locuiesc la mii de kilometri distanță, cei doi par să se simtă foarte bine împreună și profită din plin de clipele petrecute împreună.

Bărbatul, care este stabilit în Miami, călătorește deseori în România pentru a fi alături de iubita lui și chiar au fost împreună într-o vacanță, în Italia, în urmă cu câteva săptămâni.

3.jpeg

Acum, cei doi s-au îmbrăcat amândoi în haine negre, elegante, pregătiți să meargă la un eveniment. În timp ce Carmen Grebenișan a optat pentru o rochie cu fustă lungă, mulată și un top de plasă, Cristi a îmbrăcat un costum negru și o cămașă în aceeași culoare, scrie unica.ro

Fanii acesteia au reacționat imediat și au scos în evidență faptul că cei doi se potrivesc de minune:

„Cred că este singurul iubit care ți se potrivește! Te urmăresc de ceva timp și tind să cred că restul au fost doar companie și nicidecum pasiune! Băiatul acesta inspiră ceva, are alt aer, aer pe care ți-l insuflă și îți dă un alt vibe!”, a scris o internaută pe pagina de Instagram a lui Carmen.

 „Vă potriviți așa de bine fizic, deci jur zici ca e jumătatea ta”, a scris altcineva.

„Cu el chiar te potrivești”, a fost de părere o altă fană.

4.jpeg

Comentarii Facebook