Clujeanca Ioana Grama și fostul iubit, din nou împreună? Detaliul care i-a dat de gol pe influenceriță și afaceristul din Cluj


Ioana Grama și-a refăcut viața după divorțul de Alexandru Tăgurean alături de un afacerist din Cluj-Napoca. De-a lungul timpului, cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Acum, însă par că au decis să-și mai dea o șansă.

Într-o postare pusă pe rețelele sociale influencerița pare să fie în locuința iubitului ei, de unde are o priveliște superbă. De aici, toți urmăritorii ei au ajuns la concluzia că s-au împăcat.

locuinta.jpg

Ioana Grama e foarte discretă cu viața ei personală și nu mai dă detalii nimănui despre noutățile apărute pe plan amoros. Influencerița a divorțat de ceva vreme de fostul soț, care e și tatăl fetiței sale, dar au rămas în relații foarte bune. Comunică des atât ca prieteni, cât și ca părinți ai Ayanei. Cei doi au dezvăluit că nu mai există vreo cale de împăcare între ei și că se înțeleg mult mai bine așa.

„Am observat că de fiecare dată când postez ceva cu Alex primesc foarte multe mesaje, comentarii, să ne împăcăm, să facem un efort, să lăsăm orgoliile. Noi ne înțelegem așa de bine tocmai că nu mai formăm un cuplu. Noi, ca și cuplu, nu! Ca și prieteni, da! Nu vrem decât să arătăm oamenilor că se poate, se poate să ai o relație cu fostul partener chiar și după divorț. Iubirea nu reapare, nici sentimentele nu înfloresc, cel puțin nu pentru mine, eu nu mai am aceleași sentimente față de Alex și nici nu aș putea”, a spus ea la InstaStory, potrivit romaniatv.ro.

Comentarii Facebook