Vineri 27 Septembrie

Clujeanul Alin Oprea a făcut public TESTAMENTUL în favoarea copiilor săi care l-au denigrat: „Nu cer nimic în schimb și nu pun nicio condiție”


În mijlocul unui scandal cu fosta sa soție, clujeanul Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman, a plecat împreună cu actuala parteneră în Spania. Totuși, chiar și într-un loc atât de frumos, nu pare să se poată relaxa complet, deoarece gândurile sale sunt încă îndreptate către conflictul declanșat de Larisa Uță, la mai bine de patru ani de la divorț. 

Alin a decis să publice online testamentul pe care l-a întocmit cu mai bine de un an în urmă, prin care își lasă întreaga avere celor doi copii mari, în ciuda faptului că aceștia l-ar fi denigrat.

„UN DAR PENTRU COPIII MEI, DIN IUBIRE ȘI IERTARE

În noaptea sfântă a Învierii din 2023, alături de soția mea, Medana, am scris acest "testament" pentru copiii mei, din iubire și iertare. Vă mulțumesc pentru ... “recunoștință”

" HRISTOS A ÎNVIAT !

În această zi simbolică, cu importante semnificații, am hotărât să fac un gest venit din suflet pentru voi, copiii mei Melissa și Adrian, indiferent de modul în care ați ales să vă poziționați față de mine.

Nu vă judec, nu vă condamn și nu vă pedepsesc, dar nici nu "cerșesc" și nici nu am intenția de a "cumpăra" iubirea, respectul sau recunoștința voastră.

Vă dăruiesc vouă, copiilor mei, toată averea pentru care am muncit o viață, până când "mama voastră" a hotărât în locul Lui Dumnezeu și a legii că eu nu mai însemn și nu mai merit NIMIC, trântind și încuind ușa definitiv în urma mea. 

Vă las vouă toate bunurile, apartamentele și sumele de bani.

Pentru voi am făcut toate sacrificiile, pentru voi am muncit zi și noapte, pentru voi m-am pus mereu pe ultimul loc, vouă vreau să vă rămână TOT!

O iau eu din nou de la zero, pentru a nu vă lăsa pe voi împovărați de greutățile vieții.

Din acest moment, nici o ședință umilitoare în sala de judecată nu-și mai are rostul, renunț eu în favoarea voastră la toate procesele care v-ar putea afecta negativ în prezent sau în viitor.

Acesta este un gest făcut din iubire, iertare și compasiune pentru voi, nu cer nimic în schimb și nu pun nicio condiție.  ...

Am fost și voi rămâne până la sfârșitul vieții tatăl vostru, vă puteți baza pe mine oricând și în orice situație, dacă viața o cere. 

Dacă v-am greșit vreodată cu ceva? ÎMI CER IERTARE! 

Vă doresc o viață fericită și împlinită, sănătate, iubire și succes.

PAȘTE FERICIT !

15/16.04.2023 "

La doar un an de atunci, după ce m-am ținut de cuvânt și am renunțat chiar și la procesul de partaj, fosta soție, văzându-se cu sacii în căruță, a demarat cel mai furibund și mizerabil scandal de denigrare la adresa mea și a Medanei. Mulțumesc și pentru acest "cadou", oferit la fix un an de la nunta noastră.

Fie că aveam o colibă sau un castel, legal și moral, totul trebuia să se împartă egal, mai ales că eu am fost singura sursă de venit în acea casă, susținând atât fosta soție, cât și soacra. Rolul soacrei a fost important, pentru că ea a crescut și îngrijit copiii (care, la momentul divorțului, erau deja majori), gătea și se ocupa de curățenie.

După un astfel de gest, chiar nu mai am nimic de adăugat, pentru că deja am făcut mai mult decât trebuia. Oare ce mai vreți de la mine? Respect alegerile fiecăruia și merg înainte cu Dumnezeu. Eu am acum o altă familie, unde, în sfârșit, simt că mi-am găsit liniștea și fericirea”, a scris Alin Oprea pe Facebook. 

Comentarii Facebook