Clujeanul Alin Oprea este în mijlocul unui nou scandal cu fosta soție: „Cunosc aceste scene dramatice”


Alin Oprea se confruntă cu un nou scandal după ce fosta sa soție a revenit în atenția publicului, relatând experiențe care, în opinia solistului, au scopul de a-l defăima și de a distorsiona adevărul.

Alin Oprea și Larisa Uță, părinți a doi copii, s-au cunoscut în 1997, s-au căsătorit în 1999 și au divorțat în 2021, după ce s-au acuzat reciproc de infidelitate. Între ei a început o luptă pentru avere iar separarea a fost zgmotoasă în lumea showbizului. În cele din urmă, averea de aproximativ un milion de euro a ajuns în conturile copiilor.

Solistul trupei Talisman a fost deranjat de faptul că fosta sa soție, care trăiește la Londra, s-a întors în țară și a participat la un podcast la care a vorbit, pentru un timp de peste 3 ore, despre trecutul ei, inclusiv despre relația cu Oprea.

Lucrurile pe care fosta sa soție le-a relatat l-au măcinat și i-au afectat imaginea, așa că acesta a ținut morțiș să iasă public și să clarifice anumite aspecte, într-o declarație pentru CANCAN.RO.

„O femeie mutilată de ură, răutate și dorință de răzbunare, purtând voalul ipocriziei și masca victimizării. Un podcast cu declarații absurde și contradictorii, în care fosta soție nu a urmărit nimic altceva decât să provoace suferință și să-mi afecteze imaginea, cu acordul și sprijinul copiilor, folosind atacuri mârșave asupra celor mai sensibile puncte ale mele”, a declarat el.

Acesta a vorbit și despre faptul că fosta soție încearcă, prin intermediul acestor declarații, să-l îndepărteze de actuala soție, și de faptul că urmărește un scop precis.

„Apariția ei marchează o schimbare de strategie, de la un război cu aspect atât subteran, cât și deschis, la o ‘pace condiționată’, în care să-și impună propriile reguli, în schimbul reabilitării mele în fața copiilor. Această femeie nu face nimic fără un scop personal foarte precis, în cazul de față îndepărtarea mea de actuala soție și aproprierea de complezență a copiilor, în scopuri strict materiale”, a precizat acesta.

Alin Oprea atrage atenția că modul în care soția sa se comportă este pentru a atrage atenția și a impresiona și spune că este familiarizat cu un astfel de comportament.

„Cunosc aceste scene dramatice, am fost sub influența lor toată viața, îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum, în sfârșit, m-am trezit. Toată mascarada și teatrul decadent prezentat, salturile bruște între stări emoționale extreme sau tranziția rapidă de la rolul de călău la cel de victimă, au un singur scop: să impresioneze un interlocutor neavizat (vezi Bursucu’)”, își termină el declarația.

Alin Oprea își încheie declarațiile pentru CANCAN precizând că fosta soție nu are dovezi cu care să probeze acuzațiile pe care le face și că atacurile acesteia sunt de prost gust.

Comentarii Facebook