Duminica 8 Septembrie

Clujenii au umor! Un tânăr strânge semnături pentru construirea unui zid între Cluj-Napoca și Florești. VIDEO


Un clujean care desfășoară experimente sociale în municipiu a reușit să convingă oamenii să semneze o petiție pentru construirea unui zid între Cluj-Napoca și comuna Florești. 

Ovidiu Boar, tânărul care vrea să vadă cum reacționează oamenii când sunt rugați să semneze petiții absurde, a adunat zeci de mii de aprecieri pe rețelele de socializare, după ce a postat un videoclip în care vorbește despre construirea unui zid între Cluj-Napoca și cea mai mare comună din România. 

Astfel, clujeanul îi abordează pe oamenii care tranzitează cele mai aglomerate locuri din municipiu și îi întreabă dacă vor să își exprime susținerea pentru diferite cauze. 

În cel mai recent videoclip postat pe TikTok, intitulat „petiții absurde” Ovidiu Boar și prietenul său Radu Muntea i-au întrebat pe clujeni dacă vor să semneze petiții pentru a o determina pe fosta sa iubită să-l deblocheze pe rețelele de socializare, pentru a-l face pe Emil Boc mai înalt, pentru a determina inteligența artificială să creadă în horoscop sau pentru a construi un zid între municipiul Cluj-Napoca și Florești. 

În numai câteva secunde, cei doi au reușit să convingă o persoană să semneze petiția care promovează construirea unui zid între Cluj-Napoca și Florești. 

Comentariile internauților nu au întârziat să apară:

„Unde pot sa semnez și eu pentru zid între Cluj și Florești? Semnez și pentru Cluj și Dezmir”

„Vreau să semnez și eu pentru „zidul” dintre Cluj și Florești!”

„Superb, superb. De mult nu am mai văzut așa un conținut amuzant de înaltă calitate. Ține-o așa!”

„Zidul lui Trump a ajuns și în Florești”

„Aia cu zidul e top”

„De ce sunt așa chill oamenii la Cluj? Având în vedere care e prețul chiriilor, se rade cam mult pe acolo”

Comentarii Facebook