Duminica 8 Septembrie

Clujenii îl vor „adopta” vara aceasta pe celebrul creator de modă Cătălin Botezatu: „Care vacanțe? Am proiecte mari într-o țară a minunilor, la Cluj”


Cătălin Botezatu nu merge în vacanță vara aceasta. Designerul își va petrece o mare parte din timp în Cluj-Napoca, acolo unde au loc mai multe evenimente la care participă, printre care și Untold.

„Care vacanțe?! Nu! Nu, am niște proiecte foarte mari, dar vacanțe tocmai în decembrie. Proiectele mari pe care le încep imediat, chiar în luna august, între 2 și 4 august, într-o țară a minunilor, la Cluj. Sunt imaginea acestui festival, unde se întâmplă lucruri care nu s-au întâmplat niciodată în România”, a declarat Cătălin Botezatu, la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit Spynews.

Botezatu are și o serie de recomandări despre ce ar trebui să purtăm în perioada caniculei.

„În ceea ce privește îmbrăcămintea, dacă nu mergem la birou, unde se impune o anume ținută, e bine să ne îmbrăcăm cât mai sumar. La bărbați merg perfect pantalonii scurți, cămășile din in, din materiale care conferă lejeritate. La femei sunt potrivite fustele și rochiile vaporoase, pantalonii scurți, tricourile din bumbac. Cu o eșarfă subțire vă puteți acoperi brațele”, a explicat Cătălin Botezatu, citat de gândul.ro.

„Pălăriile de soare trebuie să aibă borurile largi, ca să acopere cât mai mult fața, merg și șepcile, iar ochelarii de soare cu rame mari sunt cei mai potriviți, de fapt, pentru toată perioada verii. Să nu uităm însă nici de cremele cu protecție solară, pentru față, mâini și picioare, pentru părțile corpului expuse la soare”, a adăugat celebrul creator de modă.

Comentarii Facebook