Clujenii pot achiziționa la licitație un Mustang foarte rar! Modelul, folosit într-o scenă celebră din filmul de la Hollwood „Bullitt”, are preț ACCESIBIL


Mustang-ul din filmul „Bullitt”: O bijuterie pe patru roți, scoasă la licitație 

Pasionații de automobile și de istoria cinematografică vor putea cumpăra prin licitație un Ford Mustang Fastback din 1968, coupe, cu motor V8 pe benzină, capacitate cilindrică de 4736 cmc și 202 CP. Această mașină rară, complet restaurată, are un kilometraj de doar 100.000 km și este însoțită de un atestat de vehicul istoric. Mașina este scoasă la licitație de Casa de licitații A10 by Artmark.

Un model cu istorie legendară! Mustang-ul în cauză nu este doar un automobil deosebit, ci și un simbol al filmului cult „Bullitt”, lansat în 1968. În această peliculă, Steve McQueen interpretează rolul detectivului Frank Bullitt, care urmărește un gangster pe străzile din San Francisco. Urmărirea auto din film, considerată una dintre cele mai iconice din istoria cinematografiei, a fost realizată cu acest Ford Mustang Fastback scos la licitație.

Preț de pornire avantajos!

La licitație Artmark, acest Mustang excepțional are un preț de pornire de doar 30.000 de euro, față de o listare oficială de 120.000 de euro. Este o ocazie rară de a deveni proprietarul unei piese de istorie cinematografică și auto.

Un automobil cu caracter! Pe lângă legătura sa cu Hollywood-ul, acest Ford Mustang Fastback este o mașină cu un design atrăgător și performanțe impresionante, devenind un favorit al colecționarilor. Îmbarcă-te în povestea acestui model legendar și simte adrenalina de a conduce o mașină care a lăsat o amprentă profundă în cultura pop.

Screenshot 2024-10-14 141036.png

Licitația A10 by Artmark va avea loc pe 24 octombrie, la Palatul Cesianu-Racoviță și online, începând cu ora 19:00 pe platforma Artmark Live. Dacă ești pasionat de automobile, nu rata șansa de a-ți adăuga acest Mustang din „Bullitt” în colecția ta!

Comentarii Facebook