Clujenii sunt oameni BUNI! O tânără mămică și-a pierdut portmoneul, după ce l-a uitat pe plafonul mașinii. Un clujean de bine l-a găsit și i l-a dus acasă


Clujul e altceva! O clujeancă și-a pierdut portmoneul, dar l-a recuperat cu ajutorul unui clujean de bine

Un nou exemplu de cinste și spirit civic vine din Cluj-Napoca, orașul în care se spune că oamenii chiar sunt deosebiți. O clujeancă a trecut astăzi printr-o experiență neplăcută, dar cu final fericit, după ce și-a uitat portmoneul pe plafonul mașinii.

Incidentul s-a petrecut în parcarea magazinului Dedeman din Cluj-Napoca. Grăbită, femeia a plecat de la cumpărături cu portmoneul lăsat pe plafonul mașinii. După aproximativ 20 de minute de la plecare, și-a dat seama de greșeală și a postat un apel disperat pe rețelele de socializare:

"Aproximativ de 20 de minute am plecat din Dedeman cu mașina și cu portmoneul uitat pe plafon! Dacă cineva l-a găsit mi-ar face o mare favoare, am toate actele în el! Vă mulțumesc frumos!"

Apelul a fost rapid preluat și distribuit de comunitatea online. Din fericire, un clujean cu suflet mare a găsit portmoneul și a contactat-o imediat pe proprietară pentru a-i înapoia bunul pierdut.

"Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, chiar și celor care m-au întrebat cum am fost așa zuza să-l pun pe plafon și cearta e bună și de folos. Dar, slavă lui Dumnezeu, un domn extraordinar l-a găsit și mi l-a adus acasă!" a scris clujeanca pe Facebook, mulțumind încă o dată pentru sprijinul comunității.

Incidentul nu este un caz izolat în Cluj-Napoca, unde poveștile de bunătate și solidaritate sunt la ordinea zilei, confirmând astfel faptul că orașul și locuitorii săi sunt cu adevărat speciali.


Comentarii Facebook