Clujul, orașul în care dai peste personaje de tot felul: După Darth Vader și Batman, acum Charlie Chaplin e senzația de pe străzile din centru VIDEO


Clujul e plin de personaje: După Darth Vader și Batman, acum Charlie Chaplin și-a făcut apariția prin centrul orașului!


Clujul continuă să surprindă cu prezența sa plină de culoare, iar după ce Darth Vader și Batman au captat atenția localnicilor, acum a venit rândul lui Charlie Chaplin să își facă simțită prezența! Legendarul personaj, cunoscut pentru umorul său inconfundabil și stilul său inimitabil, a fost zărit pe strada Dacia, în fața Camerei de Comerț, unde a încercat să aducă un zâmbet pe fețele șoferilor clujeni.

Îmbrăcat în celebrul său costum negru și cu mustața caracteristică, Chaplin a reușit să încânte trecătorii cu gesturi comice și o energie debordantă. Oamenii s-au oprit să se amuze și să facă fotografii, bucurându-se de momentul neașteptat adus de acest „vagabond elegant”. Se pare că zâmbetul său a avut efectul dorit, înviorând atmosfera din jur și amintind tuturor de puterea umorului de a aduce bucurie în viața de zi cu zi.

În urmă cu puțin timp, Batman a fost zărit plimbându-se prin cartierul Mărăști, după o zi mai puțin reușită cu Batmobilul. „S-a stricat batmobilul și a luat-o la pas să ‘apere’ orașul, la ceas de seară,” povestește un martor. Îmbrăcat în costumul său iconic, Batman a încercat să păstreze ordinea, dar trecătorii s-au obișnuit deja cu prezența personajelor fantastice, astfel că reacțiile au fost aproape inexistente.

Citește și 

VIDEO Batman, apărătorul Clujului, la „plimbare prin Mărăști: „S-a stricat batmobilul și a luat-o la pas să „apere” orașul, la ceas de seară”


În primăvară, și Darth Vader a făcut senzație, după ce a apărut pe stradă lângă Teatrul Național din Cluj, la o plimbare de seară.

Darth Vader, la o plimbare de seară, prin Cluj: „Mergi liniștit, și apare ăsta, ce faci?” - VIDEO - Ştiri de Cluj


Într-o lume în care supereroii par să fi devenit parte din cotidianul clujean, nu ar fi deloc surprinzător ca, la următoarea plimbare prin oraș, să te întâlnești cu Superman sau alte personaje celebre care „protecție” orașul. Clujul, cu siguranță, continuă să fie un loc plin de surprize!

Rămâneți cu ochii pe străzile din Cluj – cine știe ce alte personaje neobișnuite își vor face apariția!

Comentarii Facebook