Duminica 8 Septembrie

Concert de coșmar pentru Randi. Lumea a huiduit continuu și i-au strigat să se oprească. La final, a fost șocat să afle de ce VIDEO

Randi a avut la festivalul ”Beach, please!” o experiență mai rea chiar decât Babasha la concertul Coldplay. Daca Babasha a fost huiduit o melodie, Randi a avut parte de fluierături tot show-ul.

Randi, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, a avut parte de un moment neplăcut la festivalul „Beach, please”, desfășurat în perioada 10-12 iulie. Concertul său de ieri s-a încheiat mai repede decât era programat. În timpul spectacolului, artistul a auzit fluierături venind din public și a interpretat acest feedback ca pe un semn că nu este pe placul mulțimii. 

Din public li se arăta permanent semnul care la sport înseamnă ”time-out”, când se cere oprirea spectacolului.

Mi-am imaginat că nu le place ceea ce facem, că poate este ceva în neregulă cu felul în care cântăm”, a mărturisit artistul. „Am ieşit mai devreme de pe scenă cu două piese, am plecat cu moralul foarte, foarte jos. Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba şi despre ce s-a întâmplat cu adevărat”, a mai spus el.

Mai târziu, Randi a aflat adevărul: fluierăturile nu erau adresate lui, ci erau cauzate de o situație de urgență care a necesitat întreruperea concertului. „Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba şi despre ce s-a întâmplat cu adevărat. Cineva leşinase în dreapta scenei, iar oamenii au vrut să oprim show-ul ca salvarea să intre şi să facă ceea ce erau meniţi să facă. Noi nu am ştiut asta. De-abia după ce am ieşit de pe scenă am înţeles ce se întâmplase. Nu ni s-a comunicat”, a spus Randi.

Oamenii erau cu telefoanele sus, au scris nişte mesaje pe telefoane, dar era greu să citim de pe telefoanele lor.” Organizatorii festivalului nu au comunicat în timp util cu artistul, ceea ce a dus la neînțelegerea situației și la retragerea acestuia de pe scenă. „Vina a fost a oamenilor de la securitate, care trebuiau să vină pe scenă să ne informeze despre ce se întâmplă. Nu a fost vorba de ignoranţă”, a adăugat Randi.

Evenimentul „Beach, please”, unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate culturii urbane din Europa de Est, a atras mii de spectatori dornici să se bucure de muzică și distracție. Cu toate acestea, neînțelegerile și lipsa de comunicare au creat un moment dificil pentru Randi, care a plecat de pe scenă profund afectat.

Comentarii Facebook