Vineri 27 Septembrie

Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut totul la testul poligraf. Ce a spus concurentul despre ispitele din Cluj: „Lăsând deoparte fața”


Cornel și Iustina, foștii concurenți de la Insula Iubirii sezonul 8, au fost invitați de Selly la testul poligraf. Aceștia au acceptat fără ezitare propunerea vloggerului. Mai mult, și-au pregătit cu mare atenție întrebările.

Tânăra a avut o mulțime de curiozități cu privire la experiența soțului ei din Thailanda. Aceasta și-a dorit să afle dacă partenerul ei a înșelat-o sau dacă s-a simțit atras de o altă femeie/ispită pe insulă. Răspunsurile lui Cornel au luat-o prin surprindere pe Iustina, mai ales pentru că unele nu au fost sincere.

2.jpg

Printre ispitele feminine care l-au atras fizic pe Cornel în Thailanda se numără și ispitele din Cluj, Anamaria și Diandra. De asemenea, mai există și o femeie cu care a avut o conexiune intelectuală pe insulă, pe nume Loredana.

„Cum gândea mi-a plăcut cea cu care vorbisem mai mult, avea 36 de ani, era matură și educată. La cum arătai tu și cum arătau ele era diferență prea mare. Stai să mă gândesc acum, îmi vin toate ispitele în cap. Cred că da, fizic. De cum arătau unele. Cred că era Anamaria, în afară de față arăta bine. Și Diandra arăta bine, lăsând deoparte fața și tatuajele”, a spus Cornel.

Comentarii Facebook