Cristina de la Insula Iubirii confirmă o nouă împăcare cu Andrei Rotaru după ce a înșelat-o cu ispita din Cluj: „Nu știu nici eu în ce punct e viața mea”


Cristina, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a confirmat recent că s-a împăcat din nou cu Andrei Rotaru. Deși acesta a avut o aventură cu Diandra, ispita din cadrul emisiunii de la Antena 1, Cristina a ales să-i mai ofere o șansă și să-l primească din nou în viața ei pe fostul ei soț. Fanii nu au primit prea bine noutate luând în considerare tot ce a făcut concurentul cu ispita din Cluj în cadrul emisiunii. Amintim că Andrei chiar voia să plece de pe insulă alături de Diandra, însă concurenta a zis că bărbatul care mai era atunci căsătorit trebuie să rezolve această problemă.

După un anunț dur privind despărțirea după 9 ani de căsnicie, se pare că Cristina nu a putut trece peste relația cu fostul soț.

Revoltați de faptul că Cristina și Andrei nu vorbesc despre împăcare în spațiul public, fanii i-au asaltat cu mesaje private, iar unii dintre ei s-au declarat de-a dreptul dezamăgiți de faptul că fosta participantă l-a iertat pe bărbat. Între timp, alții au acuzat-o că a înșelat încrederea publicului care a susținut-o.

„Pe Andrei de ce nu îl arăți dacă tot sunteţi împreună?”, „Nu ştiu de ce tot vă ascundeţi atât, toată lumea ştie că sunteți împreună. Nu o să pierzi niciun contract. Oricum îmi pare rău de tine pentru că el nu pare schimbat deloc, dar dacă el te face ‘fericită’ ce mai contează lumea. Succes!”, „Am plâns cu tine, am sperat ca vei fi puternică și că vei profita de ocazia dată de Dumnezeu prin această emisiune de a realiza și scăpa din această relaţie toxică. Sunt dezamăgită care atât pot spune nu te merită dar fiecare cum îşi alege aşa crăieşte”, „Păcat că ai reușit să îți aduci lângă tine o masă mare de oameni care au empatizat cu tine, chiar și eu, și încerci să îi minți în continuare că ai văzut că asta ține. Deja pe toate grupurile lumea postează că încep să vă dea unfollow pentru minciunile cu care continuați. Cum că nu sunteți împreună și mergi la terapie, iar aseară ați fost pozați împreună. Nu mă așteptam la tine să faci asta”, sunt doar unele dintre mesajele pe care Cristina le-a primit din partea internauților, potrivit Spectacola.

După un întreg val de critici și mesaje, fosta concurentă a ținut să clarifice situația și să recunoască, public, că s-a împăcat cu Andrei Rotaru.

„Nu simt să-l postez la mine pe rețele, dacă vă este dor de el, are Instagram”, „Nu ne mai ascundem, am luat-o treptat, să înţelegem şi noi încotro duce toată treaba asta! Ne-am schimbat amândoi foarte mult, însă ce va fi pe viitor nici noi nu știm! Dumnezeu cu noi. Mulţumesc”, „Îmi pare rău ca nu îmi pot trăi viața aşa cum simt și trebuie să mă scuz! Am ajuns să dau o şansă pentru că aşa consider de cuviinţă, nu ştiu încotro va duce drumul meu, însă acum asta simt! Numai bine”, „Nu am minţit pe nimeni cu nimic, cred ca într-o lună de zile se pot schimba multe, nu m-ați mai întrebat între timp ce fac, cum sunt şi acum ați ieşit să vă dați cu părerea! Dacă aveam ceva de ascuns nu mă afişam, logic nu? Sau vreți să vă dau scris oficial pentru liniştea voastră! Ca idee, nu ştiu nici eu în ce punct se află viaţa mea sau viitorul în legătură cu Andrei!”, a spus Cristina pe rețelele sociale.

Comentarii Facebook