Vineri 13 Septembrie

Culiță Sterp trăiește acum o viață de lux, dar n-a fost mereu așa! Artistul a avut multe lipsuri în copilărie: ,,Mergeam cu papucii rupți la școală’’


Viața lui Culiță Sterp s-a schimbat complet! Artistul nu duce lipsă de nimic, fiind văzut adesea la volanul unor mașini de lux, în vacanțe luxoase în  locații superbe sau îmbrăcat în haine de fițe. Viața cântărețului n-a fost însă mereu la fel. 

Culiță Sterp  a vorbit în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță de pe Youtube, despre momentele grele prin care el și cei 3 trei frați au trecut în copilărie. Artistul povestește că au fost momente în care au avut posibilități materiale reduse, fiind nevoiți să se descurce doar cu ce aveau.

„Au fost perioade, într-adevăr, în care poate nu aveam ce să îmbrăcăm, poate mergeam cu papucii rupți la școală. Țin minte și am o chestie care m-a traumatizat. Mergeam cu niște papuci roșii la școală de iarnă, un fel de bocanci.

Când venise primăvara spre vară, nu a mai avut mama bani să mi schimbe și a zis să merg tot cu ăia. Mă duceam cu ăia roșii în picioare, niște bocanci, venise căldura și râdeau copiii de mine prin microbuz, spuneau că umblu cu papucii ăia în picioare de astă-iarnă', a povestit Culiță Sterp.


Comentarii Facebook