Culiță Sterp, urmărit de ghinion! Cum a reușit să plătească 320 de euro pe o sticlă de apă, în Germania ,,Eu ca prostul am pus cardul”


Ghinionul pare să-l urmărească pe Culiță Sterp. În urmă cu câțiva ani casa i-a fost jefuită, anul acesta i s-au furat echipamentele din mașină în Italia iar recent cineva i-a furat bagajele din fața unui hotel din Cluj-Napoca.

Culiță, aflat în Germania a avut parte de altă surpriză neplăcută ce l-a lăsat fără o sumă considerabilă de bani.

Artistul a vrut să își cumpere o apă de la un tonomat, unde a plătit cu cardul. Mare i-a fost supriza când a văzut că aparatul l-a taxat cu 320 de euro.

Colac peste pupăză, aparatul nu i-a dat nici apa.

„Uite ce am pățit aici în Germania la aparatul ăsta, ca să vedeți și voi. Nu știu ce s-a întâmplat. 320 de euro mi-a luat de pe card. Tranzacție de 320 de euro. Am pus să îmi iau o apă și am dat 320 de euro. Uitați-vă și voi aici, 320 de euro, 1.600 de lei.

Am băgat aici numărul 60 și scrie 320 de euro și eu ca prostul am pus cardul. Măi, 320 de euro o apă! Și nici nu mi-a dat apa. Ce facem acum, cum iau banii înapoi? Nu mi s-a mai întâmplat până acum”, a explicat Culiță Sterp.

Colegii lui s-au amuzat teribil, unul dintre ei făcând și o glumă pe tema asta.

,,Haide să mergem. Nu ai căutat seiful cu sute de mii de euro și cauți acum 300 de euro”, i-a spus unul dintre colegii săi, potrivit cancan.ro.

Comentarii Facebook