Duminica 8 Septembrie

Cum a convins Bogdan Bob Rădulescu o organizatoare de evenimente din Cluj că locul ei e pe scenă/ Actorul o ascultă acum pe REPEAT- VIDEO


Bogdan Bob Rădulescu a convins o organizatoare de evenimente din Cluj să își urmeze visul: Silvia Baciu lansează acum o piesa ”Imperfect (de bine) pe care Bob Rădulescu o ascultă pe REPEAT- VEZI VIDEOCLIPUL

Într-o poveste plină de inspirație și determinare, actorul Bogdan Bob Rădulescu a reușit să convingă o talentată organizatoare de evenimente, Silvia Baciu, că adevărata ei chemare este pe scenă. În trecut, cei doi au colaborat la numeroase evenimente, unde Silvia s-a remarcat prin abilitățile ei excelente de organizare.

Cu câțiva ani în urmă, când Silvia și-a organizat propria nuntă, Bob a fost alături de ea, ajutând-o cu organizarea și prezentarea evenimentului. În acea seară magică, Silvia a urcat pe scenă și a cântat pentru toți invitații, moment care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

După ce a asistat la câteva alte evenimente unde Silvia cânta ocazional de plăcere, Bob a realizat potențialul uriaș al acesteia. Hotărât, i-a spus că are o voce superbă și un talent incontestabil și că locul ei este pe scenă, nu în spatele cortinei organizând evenimente. A încurajat-o să își urmeze visul muzical și să lase organizarea evenimentelor în seama altora.

Aceste cuvinte au avut un impact profund asupra Silviei, care a decis să își urmeze pasiunea. Silvia și-a lansat acum un un videoclip la piesa ”Imperfect (de bine)”, o piesă pe care Bob o descrie ca fiind "imperfect de minunată". Actorul a mărturisit că ascultă această piesă pe repeat și este extrem de mândru de realizarea ei.

"Bravo, Silvia!!! Ești woooow!!!!", a exclamat Bob în postarea sa, împărtășind bucuria și mândria față de prietena și colaboratoarea sa. 

”Draga Bob, nici nu stii ce putere au avut cuvintele tale si ce putere au si acum, m-am emotionat din nou. M-au urmarit, m-au motivat ani de zile. Si mare mi-a fost bucuria si recunostinta cand am putut sa impartim aceeasi scena si sa-ti multumesc, pentru cum m-ai vazut si m-ai simtit.

It means a lot. Multumesc!”- a fost răspunsul Silviei. 


”Acum câțiva ani mă întâlneam pe la evenimente cu Silvia Baciu care la vremea respectivă le organiza foarte fain și bine, era și ea în domeniul organizării de evenimente și făceam echipă foarte bună împreună.
Când a venit momentul să facă nuntă și să fie mireasă, am fost acolo lângă ea s-o ajut cu organizarea și prezentarea și a fost o nuntă minunată la care ea, mireasa, Silvia, s-a urcat pe scenă și a cântat pentru toți invitații.
A fost wow.
După alte câteva evenimente la care am auzit-o cântând așa, de drag, ocazional, i-am zis într-o zi foarte hotărât că are o voce superbă și e talentată și locul ei e pe scenă, să facă bine să-și urmeze visul și să lase evenimentele că sunt alții care le pot organiza fără să aibă voce.
Iar zilele astea ascult pe repeat această piesă imperfect de minunată și mă bucur enorm pentru Silvia și vă rog ascultați să vedeți de ce mă bucur atât de mult pentru ea. Bravo, Silvia!!! Ești woooow!!!!”


Comentarii Facebook