Duminica 8 Septembrie

Cum a cucerit-o fostul patron de la CFR Cluj pe iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela nu ascunde nimic: „Un bărbat bun, se înțelege cu mama”


Deși există o diferență de vârstă semnificativă între fostul patron de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, și noua sa iubită, Antonela Pătruț, acest lucru nu este un obstacol pentru cei doi îndrăgostiți, aceștia fiind împreună de câteva luni bune.

Într-un interviu recent, Antonela a dat cărțile pe față și a spus cum a reușit să o cucerească fostul patron de la CFR Cluj.

„M-a cucerit cu faptul că ia mereu inițiativa, este un bărbat cald și bun. Este cel mai minunat om pe care eu l-am cunoscut vreodată, din toate punctele de vedere. Se înțeleg foarte bine cu mama, sunt doi oameni foarte sociabili, nici nu avea cum altfel”, a explicat Antonela pentru viva.ro.

Cei doi sunt mutați împreună de câteva luni bune, iar căsătoria nu pare așa departe.

„Iubitul meu are case în mai multe locuri din Europa și stăm în mai multe locații, în timpul anului. Suntem mutați împreună, deja de câteva luni. Căsătoria este un lucru foarte important pentru mine și cred că va veni momentul potrivit pentru toate”, a mai spus Antonela.

Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, o tratează ca pe o regină pe Antonela Pătruț și îi face toate poftele. Femeia este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează tot ce-i cumpără iubitul său milionar.

Comentarii Facebook