Vineri 27 Septembrie

Cum a reacționat actuala soție al lui Alin Oprea când a aflat că acesta le-a lăsat toată averea copiilor săi: „Am pus la îndoială paternitatea”


În plin scandal cu fosta soție, Alin Oprea a plecat cu actuala parteneră în Spania. Și, surpriză, a făcut o mutare la care nimeni nu se aștepta: a publicat online testamentul realizat în urmă cu mai bine de un an, în care lasă toată averea făcută până atunci celor doi copii mari, chiar dacă aceștia l-au denigrat.

Prima care a reacționat la postarea lui Alin Oprea, pe Facebook, a fost chiar soția lui, Medana, care spune că l-a susținut total și chiar l-ar fi încurajat să facă acest gest.

Vezi și: Clujeanul Alin Oprea a făcut public TESTAMENTUL în favoarea copiilor săi care l-au denigrat: „Nu cer nimic în schimb și nu pun nicio condiție”

„Un gest de milioane pe care eu, ca soție, mi l-am dorit enorm și l-am încurajat. Mi-am dorit liniștea soțului meu, pentru că l-am iubit și îl iubesc mai presus decât bunurile sau banii. Astea oricând pot dispărea. Și la noi, și la toată lumea. Dar un om care să te iubească și care să-ți fie alături în orice condiții, e mai rar de găsit, în zilele noastre.

Datoria lui de tată, de om și de fost soț a fost îndeplinită cu sfințenie. Le-a dat lor tot ce a avut și toată munca lui de-o viață. Să vii acum și să ștergi cu buretele acest gest, ca și cum ar fi fost unul normal și firesc, mi se pare inuman.

Când am decis să le lăsăm lor tot, inclusiv ei, să nu credeți că nu am luat în calcul sau că nu am pus la îndoială chiar și paternitatea lui. Cu toate astea, cel mai important lucru era ca Alin să iasă din mocirlă! Avea nevoie doar de liniște. Și eu mereu am spus asta: tot ce se poate cumpăra cu bani, e floare la ureche. 

Sănătatea nu poate fi cumpărată, iubirea la fel, și nici caracterul. Așa că să nu se încerce acum să se inducă în eroare faptul că el nu a fost scos afară din casa lui, prin afirmații jenante, gen “ai văzut tu cu ochii tăi?” A văzut o țară întreagă și televiziunea și poliția de față. Ba da! A FOST SCOS AFARĂ DIN CASA LUI! A fost lăsat pe drumuri asemeni unui câine.

Cu toate astea, la rugămintea mea a avut puterea să renunțe la absolut orice proces și la orice drept al lui, încălcat în mod abuziv. Dumnezeu e sus, pentru toată lumea. Dar e dureros să vezi că la bine încă ți se răsplătește cu rău”, a scris Medana, dând de înțeles că și ea a avut aportul ei la decizia luată de Alin Oprea.

Comentarii Facebook