Duminica 8 Septembrie

Cum arăta Diandra Doris, superba ispită din Cluj de la Insula Iubirii, înainte de intervenţiile estetice. Imaginea cu care defilează acum, total diferită


Diandra Doris Moga se numără printre cele 10 ispite feminine care s-au înscris la reality show-ul Insula Iubirii ca să testeze fidelitatea bărbaţilor concurenţi. Tânăra care locuiește în Cluj este una dintre cele mai focoase femei din Thailanda, iar imaginea cu care defilează acum este total diferită de cea pe care o avea înainte de operaţiile estetice.

Diandra Doris Moga, una dintre ispitele din reality show-ul „Insula Iubirii”, a trecut printr-o transformare remarcabilă de-a lungul ultimului deceniu. Imaginile din 2013 comparate cu cea din 2024 arată schimbări semnificative în înfățișarea sa, evidențiind intervențiile estetice pe care le-a suferit, precum şi evoluția stilului său personal, scrie Unica.ro.

dd1.jpg

În 2013, Diandra Doris Moga avea părul foarte scurt, tuns bob şi a optat atât blond, cât şi pentru roșcat, în materie de culoare – ambele fiind alegeri foarte îndrăzneţe şi vibrante, reflectând probabil personalitatea sa de atunci. Totodată, forma sprâncenelor era diferă de cea actuală, optând pentru o formă mai naturală.

oki.jpg

Cât despre intervenţiile estetice suferite, ispita de la „Insula Iubirii” a suferit o intervenţie de mărire a buzelor pentru a obţine volumul şi conturul pe care le are în prezent. Mai mult decât atât, din imagini reiese că ar fi suferit şi o remodelare mandibulară pentru o bărbie mai proeminentă şi frumos conturată. Pe lângă intervenţiile estetice la nivelul feţei, bruneta a apelat şi la intervenţia de augmentare a sânilor pentru un bust impresionant, notează sursa citată. 

foc.jpg


Comentarii Facebook