Duminica 8 Septembrie

Cum își împart cheltuielile Doina Teodoru și chef Scărlătescu: El decartează doar timpul lui lângă mine


Frumoasa Doina Teodoru a vorbit despre modul în care se împart finanțele în relația pe care o are cu chef Cătălin Scărlătescu. 

Cei doi spun că banii nu sunt la comun și că fiecare plătește anumite lucruri. Cea mai mare cheltuială sunt vacanțele.

El este foarte comod și lasă toată organizarea pe umerii mei. Nu îi place să aleagă, să hotărească. Stă 100 de ani până alege o locație și atunci, eu îmi pierd răbdarea și aleg eu unde mergem și ce facem.

El decartează doar timpul lui lângă mine. Nu ne punem problema de bani, dacă punem jumate, jumate, un sfert sau trei sferturi. Pur și simplu ne hotărâm unde mergem. Banii noștri nu sunt la comun! Mai precis, plătește cine pune primul mâna pe portofel”, a declarat Doina Teodoru, potrivit  playtech.ro.

Cei doi formează un cuplu de trei ani și mulți vorbesc despre o eventuală căsnicie. Zilele acestea, pe inelarul actriței a apărut un inel cu diamant, ce seamănă cu unul de logodnă, iar toată lumea a crezut să actrița a fost cerută în căsătorie.

Cu toate acestea, din ce spune artista o căsnicie este încă departe.

Eu mă trezesc la 5 dimineața, îl pup, la 6 ies din casă. Și el, săracul, e la fel de ocupat. Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă: să dormim acasă.

Când să discutăm de căsătorie? Noaptea când vin cad lată, leșinată. În somn poate am vorbit, dar eu nu îmi amintesc visele”, declara Doina Teodoru.

Comentarii Facebook