Duminica 8 Septembrie

Cum se menține sănătos actorul Dorel Vișan, la 87 de ani e într-o formă excelentă: „Am și stupi, la casa de la țară, de lângă Cluj”


Marele actor Dorel Vișan susține că se simte foarte bine din punct de vedere fizic la 87 de ani, iar asta datorită stilului de viață sănătos, pe care îl are în căsuța lui de lângă Cluj. 

Acolo, se bucură și de o mică fermă, cu grădină, livadă și stupi. Actorul își menține sănătatea și cu un ceai-minune, pe care îl laudă și nutriționiștii: 

„Echinaceea este cel mai puternic produs pentru imunitate, distruge virusurile și bacteriile, armonizează organismul, este cel mai puternic stimulent pentru imunitate. 

Dacă ai o stare mai rea de sănătate, poți să bei 3 ceaiuri zilnic, dacă nu, bei două ceaiuri pe zi, unul dimineața și unul înainte de culcare.

Și polenul și mierea sunt bune, și eu le folosesc, am și stupi, la casa de la țară, de lângă Cluj, avem de fapt de zeci de ani, din familie, cu toții am fost apicultori. Trebuie însă să recunosc că Echinaceea e peste produsele apicole, are și multe alte proprietăți în plus”.

Actorul clujean Dorel Vișan, în vârstă de 86 de ani, și-a dedicat toată viața scenei. 

Artistul a povestit despre actuala sa situație materială după o carieră în teatru,  menționând că primește lunar o pensie de 1.400 de lei. Pe lângă pensie, actorul beneficiază şi de o indemnizație de merit pentru contribuția sa în domeniul artistic. 

,,Nu mă interesează prea mult acest subiect, creșterea pensiei. După ce au aflat că am pensie de 1.400 de lei toate televiziunile au început să spună că mor de foame, ăștia nu-s normali!

Pe fluturașul de pensie încă nu am sesizat până acum nicio modificare, niciun ban în plus, poate, de săptămâna viitoare, când vine din nou pensia. Să nu mă plângă nimeni, că nu mor eu de foame, mă descurc, muncesc!”, spunea Dorel Vișan. 

Comentarii Facebook