Sambata 14 Septembrie

„Dacă îl băga Diandra în seamă nu-l mai vedea Cristina nici în poze”. Ispita din Cluj, surpriza totală la final de Insula Iubirii, a cucerit fanii instant


Criticată că a distrus o căsnicie de 10 ani, Diandra Moga, focoasa ispită din Cluj de la Insula Iubirii a reușit să-i convingă pe fanii show-ului să treacă de partea ei. La ultima ceremonie a focului din Finala Insula Iubirii sezonul 8, Andrei și Cristina Rotaru s-au întâlnit cu ispitele Eric și Diandra. Moment în care s-au aruncat cuvinte dure între Cristina și Andrei. Concurentul îndrăgostit pe atunci de ispita din Cluj chiar i-a zis soției că o urăște, nu și-a asumat vina pentru nimic din ce a făcut pe insulă și a învinovățit-o pe ea în schimb pentru conexiunea pe care o construise cu ispita Eric după ce a văzut cum o înșeală soțul său.

Atunci când a fost întrebat de Radu Vâlcan despre cum vrea să plece în România, Andrei a oferit un răspuns direct și sincer. Bărbatul a declarat că își dorește să meargă în țară alături de Diandra.

Alegerea ispitei feminine a fost o adevărată surpriză pentru toți. Concurentului nu i-a venit să creadă atunci când a auzit că Diandra vrea să părăsească insula singură, dar cu speranța că se vor vedea acasă.

„Un lucru super important pe care l-am înțeles de la Andrei este faptul că iubirea nu înseamnă slăbiciune și nici dependență. Iubirea este putere și răbdare. Consider că Andrei mai are niște lucruri de rezolvat acasă. El știe ce are de făcut, e simplu. Merităm amândoi să construim o fundație solidă, fără dărâmături”, a zis ea.

„Ce? Nu mai înțeleg nimic”, a fost reacția lui.

„Ești încă căsătorit!”, i-a răspuns ea.

„Ciudat! Nu înțeleg nimic”, a mai adăugat concurentul.

Întâlnirea Cristinei cu ispita Eric a fost copleșitoare. Tânăra nu și-a mai putut stăpâni bucuria de pe chip atunci când l-a văzut: „Abia așteptam! Îmi oferă liniștea sufletească. Zâmbesc când este el în prezența mea”.

Concurenta a hotărât să plece în compania lui Eric de pe Insula Iubirii. În plus, și ispita masculină a decis că este mai bine să se întoarcă în România alături de Cristina.

„Parcursul Cristinei a fost lung. A trecut de la agonie la extaz, de la fericire la tristețe. Totodată, Cristina este o femeie măritată. Nu mă interesează și decid să plec cu ea!”, au fost cuvintele lui Eric.

doi2.jpg

Relația dintre Andrei și Cristina în prezent i-a șocat pe fani. Sute de oameni au felicita-o pe ispita din Cluj!

La două săptămâni de la revenirea în țară, Cristina i-a cerut fostului soț să plece din casa unde locuiau împreună. Tânăra nu a vrut să fie prezentă atunci când Andrei și-a luat bagajul și a părăsit locuința.

Însă, după terminarea filmărilor, Eric și Cristina nu și-au mai continuat povestea de iubire în țară deoarece tânăra a luat decizia de a se întoarce la Andrei.

„Eu îmi propusesem să-l uit, am băgat divorț, am vrut să-l scot din viața mea pentru ceea ce mi-a făcut. E oaia negră a familiei”, a declarat concurenta.

Fanii emisiunii au rămas șocați de această noutate, dar au felicitat-o pe ispita din Cluj pentru rolul jucat, dar și pentru înțelepciunea de a renunța la o relație care nu i-ar fi făcut niciun bine:

„Bravo Diandra! Ți-ai dat seama la timp ce fel de om este Andrei... Numai Cristina îl poate suporta pe acest om, în rest nimeni”;

„Bravo Diandra! Am alta părere despre tine acum. Cristina și Andrei se merita unul pe altul. Când Andrei primește o palmă de la univers, fuga înapoi la Cristina”;

„Diandra și-a jucat rolul și gata!!! Doar să fii drogată să-ți unești viața cu unul ca ăsta! Ferească D-zeu! Cât despre Cristina?!?!- nu am cuvinte! Dezamăgire totală! Își va plânge în pumni când îl va lovi un alt miracol cu energia Universului pe căpcăunul asta”;

„Diandra este o fată deșteaptă și independentă nu face pe întreținuta precum Cristina s-a distrat, și-a jucat bine rolul pentru care este plătită și în viața alege ce-i mai bine”;

„Îmi pare rău pentru faptul că din cauza unei femei care iartă trădarea, bărbații au impresia ca “așa trebuie”! Dacă îl băga Diandra în seamă nu îl mai vedea Cristina nici în poze!”. 

Comentarii Facebook