Duminica 8 Septembrie

„Dacă te muți la Cluj, nu doar inima o să-ți fie goală, ci și portofelul”. Dezamăgit în dragoste, un tânăr vrea să lase Capitala pentru Cluj


Un tânăr, cetățean străin, vrea să lase Capitala pentru Cluj ca să-i atragă atenția fostei sale prietene după ce a fost părăsit. Pregătit sută la sută de ceea ce numește un „plan nebun”, acesta și-a spus povestea doar ca să le ceară clujenilor sugestii despre cum s-ar putea integra mai bine în oraș.

În ciuda așteptărilor, majoritatea clujenilor l-au încurajat să nu se mute ca să nu rămână și cu „portofelul gol”, nu doar cu inima goală. 

„Prieteni, am un nou plan nebun pentru viața mea și am nevoie de ajutorul vostru! 

Am decis să mă mut în Cluj-Napoca și să muncesc din greu pentru a obține succes profesional și social acolo. Scopul? Pur și simplu pentru a atrage atenția fostei mele prietene din București, care m-a părăsit și care încă ocupă un loc special în inima mea, în ciuda a tot. 

Știu că sună ca o scenă dintr-un film de comedie, dar sunt complet serios! Am nevoie de sfaturile voastre despre cum să mă integrez în oraș și să reușesc acolo. Dacă aveți sugestii sau sfaturi, vă rog să nu ezitați să mi le împărtășiți! Vă mulțumesc anticipat pentru sprijinul vostru în această misiune nebună”, a scris tânărul pe o rețea de socializare. 

Majoritatea clujenilor l-au încurajat să nu se mute: 

„Dacă te muți la Cluj, nu doar inima o să-ți fie goală, ci și portofelul. E mai ieftină terapia pe juma de an decât chiria pe o lună, numa zic”, a comentat o clujeancă. 

„Clujul e un oraș scump din toate privințele nu doar la chirii ci și terase, piețe… viața în sine e scumpă aici deci îți va trebui un job plătit decent. Oamenii la modul general sunt mai calzi și deschiși decât în București DAR, și aici te vei lovi de răutatea unora”, a mai precizat o femeie. 

„Eu spun să-i spui cât costă chiria în Cluj poate-poate vei atrage atenția, adică nu oricine își permite în Cluj! Cei care nu își permit rămân în București”, a mai glumit un clujean. 

Comentarii Facebook