Duminica 8 Septembrie

Dana Budeanu o atacă pe Andreea Marin: ”Zâna v-a spart. Nu mai minți”


Dana Budeanu a scris un mesaj cu tâlc atacând-o pe ”zâna”, într-o postare cu subînțeles de pe rețelele sociale.

Dana Budeanu a ciriticat aparițiile publice ale uneia dintre vedetele de la noi, care a tot vorbit în ultima vreme despre diete și sport. Pentru că a folosit cuvântul ”zână”, toți au înțeles că este vorba despre Andreea Marin, fosta prezentatoare a emisiunea ”Surprize! Surprize!”.

Zâna v-a spart cu dietele și pilatesele! Nu mai minți! Ozămpic”, a fost mesajul ironic scris de Dana Budeanu la adresa unei vedete, cel mai probabil Andreea Marin.

Dietă sănătoasă – baza – și, de două ori pe săptămână, tratamente corporale de întreținere cu terapeuta Carmen Barcan, care e minunată, o vedeți săptămânal la PRO TV. Abia după ce am slăbit mai mult am reintrodus și sportul pentru întreținere și flexibilitate, căci nu mișcarea m-a ajutat să scad în greutate, însă fac Pilates de două ori pe săptămână cu regularitate, pentru că îmi ajută sănătatea, în primul rând”, a declarat Andreea Marin pentru Viva.

Fosta prezentatoare tv s-a decis să își schimbe stilul de viață după ce a primit un set de analize, care arăta că are probleme. 

Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi le-am repetat în timp. Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat. Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos. Nu mai pot să mănânc mult pentru că mi-am educat corpul și, practic, eu mănânc un singur fel la masă. Atunci nu mai există acea senzație de disconfort, necesitatea de a te întinde după masă, am energie, mă simt bine, mă trezeam obosită”, a adăugat Andreea Marin.

Comentarii Facebook