Vineri 27 Septembrie

Dani de la Insula Iubirii, dat în judecată de soțul Deliei. Concurentul i-ar datora 20.000 de lei lui Răzvan Munteanu


Dany Boy, fost concurent la Insula Iubirii, a fost dat în judecată de soțul Deliei, Răzvan Munteanu. Acesta îl acuză pe Dany Boy că ar fi provocat o pagubă de 20.000 de lei în clubul său, pe vremea când emisiunea era încă în desfășurare. Deși s-a încercat o rezolvare amiabilă, negocierile nu au dus la un rezultat, iar cazul a ajuns acum în fața instanței.

Dany Boy a devenit cunoscut publicului larg datorită participării în emisiunea „Insula Iubirii', sezonul 8. El și Maria Covasa, iubita lui de la acea vreme, au venit să-și testeze relația, însă au plecat despărțiți din Thailanda. Ispita Mădălina l-a cucerit pe controversatul concurent, astfel că și-au oficializat relația după încheierea filmărilor. Nici povestea lor nu a durat mai mult de câteva luni, existând acuzații de infidelitate din ambele părți.

După despărțirea de Mădălina, Dany Boy se confruntă și cu alte probleme, fiind acționat în instanță de soțul Deliei. Acesta ar fi provocat o pagubă semnificativă în clubul deținut de Răzvan Munteanu, iar acum trebuie să răspundă în fața instanței. Incidentul s-ar fi petrecut în timpul difuzării emisiunii „Insula Iubirii”.

Potrivit CANCAN, concurentul și ispita Mădălina și-ar fi făcut apariția în localul lui Răzvan Munteanu pentru a viziona un episod din celebra emisiune. La un moment, iritat de imaginile care se difuzau, concurentul ar fi dat cu pumnul în masă. Unul dintre televizoare, în valoare de peste 20.000 de lei, s-ar fi stricat din cauza acestui incident.

La câteva zile distanță, soțul Deliei l-a acționat în instanță pe concurentul de la „Insula Iubirii', vrând să-și recupereze paguba. Aceeași sursă scrie că Dany Boy ar fi încercat să rezolve situația amiabil cu Răzvan Munteanu, însă nu se cunoaște deznodământul.

Comentarii Facebook