Vineri 13 Septembrie

De ce a ales Alina Ceușan numele „Perla” pentru fiica sa. A fost inspirată de o femeie celebră pe care a întâlnit-o la o petrecere


Alina Ceușan trece prin cele mai frumoase clipe din viața sa după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil: o fetiță perfect sănătoasă. 

Alina Ceușan a dorit un nume special și rar pentru fiica ei, care să exprime feminitate. Soțul ei, Raul, a avut doar o cerință: numele să se termine cu litera „A”. După căutări îndelungate, au găsit numele perfect. 

Alina a dezvăluit că singura „Perla” pe care o cunoaște este Perla Ferrar, fosta soție a chitaristului de la Guns N’ Roses, cu care a avut o conexiune specială. Astfel, acest nume a rămas unul deosebit pentru ea.

„Încă de când Rock avea patru luni, aveam o altă opțiune de nume, în momentul în care eram însărcinată cu Rock și nu știam dacă e băiat sau fată aveam o altă opțiune de nume, deci sunt două opțiuni pe care nu le-am folosit pentru ea. 

Perla a venit într-un ultim moment, singura Perla pe care o mai știu este soția chitaristului de la Guns n Roses, pe care am întâlnit-o acum vreo 10 – 12 ani în Ibiza la un party și mi-a plăcut super mult de ea. Am zis că trebuie să îi văd fățuca ca să știu ce i se potrivește”, a relatat Alina Ceușan, pe Instagram.

Conform declarațiilor Alinei Ceușan, Perla este un nume cu origini spaniole, iar legătura cu această țară nu este întâmplătoare. Influencerița a dezvăluit că fiica ei a fost concepută în perioada în care s-a întâlnit cu Raul Tișa în Tenerife.

De asemenea, Alina Ceușan a declarat că Rock a numit-o pe sora lui ”Sky”, încă de dinainte ca aceasta să se nască. Influencerița a considerat că numele Perla se potrivește bine cu Rock, astfel că i s-a părut alegerea perfectă.

Comentarii Facebook