Duminica 13 Octombrie

De ce Georgiana Lobonț merge întotdeauna cu soțul ei la evenimente. Cum călătorea înainte să fie căsătorită


Artista a dezvăluit motivul pentru care este văzută peste tot împreună cu soțul ei, cu care e în legătură chiar și în timpul spectacolelor.

Într-un interviu recent, iubita interpretă din Cluj a spus că nu-i place să meargă singură, nu se simte bine la evenimente dacă nu e alături de Rareș , soțul ei

Rareș e de nelipsit. Tot timpul e cu mine. Nu îmi place să merg singură, simt ca și cum Georgiana Lobonț ar fi compusă din Georgiana și Rareș și nu îmi place să merg singură, fără el, nicăieri. Și până să fiu cunoscută, să mă căsătoresc, mergeam la evenimente cu tata. Nu mergeam singură. Nu îmi place, nu mă simt eu bine. Așa mă simt încrezătoare, securizată din toate punctele de vedere.” a declarat Georgiana pentru WOWbiz

Artista spune că au fost doar de două ori a fost nevoită să cânte fără el, o dată la o deplasare în Germania și o dată la o nuntă, din cauză că nu aveau cu cine să lase copiii, pentru că și bunicii erau plecați.

Georgiana și Rareș sunt în legătură chiar și în timpul unor evoluții ale cântăreței. „Eu am o cască pe scenă în care îmi aud vocea. El are un microfon și mereu îmi zice că încep cu piesa următoare sau că este un dommn care imi face cu mâna.” a mai spus artista în cadrul interviului.

Cei doi sunt căcătoriți de acum 8 ani, când Georgiana avea 22 de ani, iar Rareș 25.


Comentarii Facebook