Vineri 13 Septembrie

De ce nu revine încă îndrăgitul actor clujean, Florin Piersic, pe scenă. Maestrul a explicat totul: „Mă seacă”


Florin Piersic a trecut prin momente foarte grele în urmă cu doar câteva luni din cauza unei infecții, fiind supus mai multor intervenții chirurgicale. Deși se află într-o perioadă de recuperare și dă semne că se reface după ce viața i-a fost pusă în pericol, actorul susține că nu revine curând pe scenă, explicând că nu se simte pregătit pentru asta.

Actorul mărturisește că se află încă în perioada de recuperare, dar se simte bine. Medicii i-au recomandat să facă mișcare, pentru că îl ajută foarte mult, dar îl deranjează temperaturile extrem de ridicate.

„Nu mă apuc eu acuma de spectacole pentru că sunt călduri foarte mari, trebuie să îmi revin, pentru că eu sunt bine, sunt sănătos, dar trebuie să fac mișcare pentru că nu se poate, pe căldurile astea nu pot eu.

Eu sunt bine, mă mișc, merg. Pe mine mă seacă totuși de trei luni de zile sau 2 luni jumate, să stau numai în căldurile astea, toată lumea suferă din cauza asta”, a declarat Florin Piersic, la România TV.

La ce valoare se ridică casa lui Florin Piersic din Cluj Napoca, situată pe malul Someșului

De câțiva ani, Florin Piersic și soția sa, Anna Torok, s-au mutat la Cluj, acolo unde duc o viață liniștită în casa lor situată pe malul Someșului.

Locuința, care a fost renovată recent, valorează peste 200.000 de euro, fiind situată pe o stradă liniștită din centrul orașului.

Îndrăgitul actor este îndrăgostit de Cluj, însă a precizat că Bucovina face parte din el, pentru că este locul în care a crescut.

„Sunt foarte legat de ţara asta. Sunt foarte legat de oamenii cu care mă întâlnesc, pe care îi iubesc, și mai ales de cei care sunt buni. Doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni. Să fie aşa cum îmi doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc eu să fiu până în ultima zi a vieţii mele.

Dacă aş putea, din nou, m-aş întoarce pe Strada Bolintineanu, numărul 10, în Cluj, unde locuiam cu părinţii mei, să fiu din nou cu ei, acolo, la cină. Să mâncăm, să ne bucurăm, să o îmbrăţişez pe mama mea şi să-i spun: tu ai fost, eşti şi rămâi sufletul meu. Asta aş fi dorit, dacă aş fi avut o maşină a timpului.

Toate locurile din România sunt în sufletul meu, dar trebuie să spun că Bucovina, pentru mine, este locul în care am copilărit şi în care părinţii m-au dus până la vârsta de 22 de ani. Gândiţi-vă că, până la 22 de ani, eu nu am văzut marea. N-am ştiut ce e aia să mergi la mare, dar mergeam în Bucovina, la rudele mele, la unchii mei, la nepoţii pe care i-am crescut pe lângă mine. Am cunoscut locuri grozave acolo, în Bucovina”, povestea Florin Piersic, potrivit Viva.ro.

Comentarii Facebook