Vineri 18 Octombrie

Delia, nemulțumită de hotelul la care s-a cazat la Cluj: „În viața mea nu mai aleg! N-am dormit toată noaptea”- VIDEO


Hotel care e lângă stradă? În viața mea...toată noaptea n-am dormit! Artista a fost nemulțumită de gălăgia de la traficul de pe drumul Cluj-Florești, care nu a lăsat-o să doarmă toată noaptea


Delia a fost nemulțumită de hotelul în care s-a cazat la Cluj, situat la drumul european pe ruta Cluj-Napoca- Florești. Artista a avut aseară un concert incediar în cadrul Florești Fest, care a adunat mii de floreșteni. Un show care a fost total pe placul artistei, la care a cântat cot la cot cu fanii: ”Gura ta”a fost printre preferatele celor care au asistat la concert.

Hotelul în care s-a cazat, nu a fost, însă deloc pe placul artistei, care nu a putut să se odihnească.  Din cauza faptului că acesta este situat la drumul european, artista nu a reușit să doarmă toată noaptea din cauza zgmotului de mașini, cunoscut fiind că traficul dintre Cluj și Florești este infernal, drumul fiind unul dintre cele mai aglomerate din țară.

”Hotel lângă stradă? În viața mea nu mai aleg. N-am dormit toată noaptea că numai asta am auzit:  tium, tuim, tuium! Ce hotel e ăstă, cum să dormi lângă stradă?  Și să n-ai termopane”,a comentat artista referindu-se, desigur, la a avea termopane care să izoleze suficient de bine zgomotul mașinilor pe parcursul nopții. 

Comentarii Facebook