Duminica 8 Septembrie

Diana Gadola a povestit cum s-a îndrăgostit de fiul milionarului de la Energobit: ”Eu eram sălbatică, el mega arogant”


Unul dintre cuplurile frumoase ale Clujului, Diana și Sorin Gadola, au avut un început de relație sentimentală cu probleme, ca în toate marile iubiri. 

Diana a spus la podcastul de pe canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene” că doi ani de zile nu prea au vorbit, după ce s-au cunoscut, pentru că Sorin era ”mega arogant” și avea un anturaj distructiv.

Nu eu îl ajut cu simplitatea, eu îi complic viața, ca orice femeie, ca să nu fie prea simplu și prea plictisit. Cred că asta a fost cea mai bună treabă din toată povestea pe care o să o spunem, pe care am conștientizat-o de puțin timp. Faptul că eu l-am cunoscut pe Sorin, cum era el în stare naturală, înainte de toate viciile și chestiile de tinerețe, că până la urmă nu e ceva unicat, că majoritatea le face. L-am cunoscut înainte să fie alterat de anturaje, practici și alte chestii. Am văzut că, de fapt, aluatul era bun și nu este un clișeu.

Am văzut bunătatea din el, toate atuurile pe care le are, chit că după aceea doi ani de zile nu am prea vorbit, că nu a înțeles ce a primit, nu a înțeles când am venit, nu a știut ce să facă cu surpriza asta superbă. Nici eu nu am știut să mă comport cu el. Eu eram sălbatică, el mega arogant. Acum suntem amândoi aroganți, dar ne-am mai liniștit. Și după cinci ani în care nu am vorbit, nu ne-am văzut, când ne-am reîntâlnit, eu am văzut ceva nu prea drăguț. Era schimbat, cu tot felul de vicii în plus, nu mi-a plăcut, îmi părea rău pentru el. Mă gândeam ce s-a întâmplat cu omul ăsta?!

Nu știam toată povestea, după aceea am aflat cu boala, nu am fost în peisaj când era bolnav, eram în București atunci. N-am înțeles de ce mă caută după cinci ani. Mă rugam la Dumnezeu «Doamne, sunt de 100 de ani singură, trimite-mi și mie un bărbat bun, iubitor, răbdător, sincer, onest». Și-mi scria Sorin. «Doamne, da-mi un bărbat bun, iubitor, răbdător, sincer, onest». Iar apărea Sorin. Tot persista și între timp a trecut prin tot felul de situații. Nu știu de ce am stat, că de obicei vii când e bine la om, nu când e rău. Dar am stat lângă el și după aceea cred că Dumnezeu i-a deschis ochii să vadă.

Dar în afară de faptul că am rămas singură lângă el, la greu, dup-aia, mai departe, Dumnezeu a făcut toată treaba, că eu n-am mai vrut nimic, n-am mai insistat, am zis «Doamne, nici nu-l mai vreau, doar să fie bine». Ne-a ajutat Dumnezeu când ne-am lăsat în voia lui, când nu am mai încercat să controlez eu tot”, a spus Diana.

Comentarii Facebook