Duminica 15 Septembrie

Diandra dezvăluie adevărul despre ce s-a întâmplat la Cluj: A locuit sau nu cu Andrei după Insula Iubirii?


Diandra și Andrei Rotaru au stârnit discuții intense după ce s-au apropiat rapid la "Insula Iubirii". Conexiunea lor specială a continuat chiar și după finalul sezonului 8, ducând la zvonuri că cei doi ar fi încercat să formeze un cuplu stabil. După ce Cristina și Andrei au divorțat, a existat speranța că relația lor ar putea fi salvată, dar Diandra a clarificat acum lucrurile.

Se zvonea că Diandra și Andrei s-ar fi mutat împreună la Cluj, unde locuiește ispita, dar bruneta a pus capăt speculațiilor. Diandra a vorbit deschis despre legătura ei cu fostul soț al Cristinei și a negat categoric că ar fi locuit cu Andrei timp de două luni sau chiar o zi. „Șă lămurim asta o dată pentru totdeauna. Nu am locuit cu el, nu a locuit cu mine. Nici măcar o zi”, a subliniat ea pe Instagram.

diandra.jpg

Mai mult, Diandra a respins categoric ideea de a relua relația cu Andrei, chiar dacă acesta ar reveni mult mai hotărât. „Nu ar exista nicio potrivire între stilul meu de viață și al lui”,  a declarat ea ferm, explicând că, deși a existat o conexiune pe parcursul show-ului, anumite aspecte ale comportamentului lui Andrei i-au lăsat un gust amar.

„Am menționat de N ori în emisiune (pentru cine a dorit să audă) că trăiesc prezentul și atât. Și am încheiat cu „am trăit totul la intensitate maximă” și am menționat că am observat lucruri acolo, pe parcurs, care au fost trecute la „dosar” și la care nu am dorit să închid ochii. Viața de după emisiune este așa cum și-a creat-o fiecare. Nu am mers acolo cu lipsuri, neîmpliniri sufletești și bagaj emoțional. A mea a rămas la fel de frumoasă și după”, a scris aceasta pe Instagram.

diandra 2.jpg

Zvonurile despre o posibilă relație stabilă între cei doi par acum doar speculații, iar Diandra pare hotărâtă să își urmeze drumul fără Andrei Rotaru.

Comentarii Facebook