Dilemă pentru vedeta TV Ramona Olaru și o influenceriță: Oare de ce noi ăstea născute în anii '80 arătam mai bine, ca ălea din anii 2000? VIDEO


„Secretul tinereții: Cele două vedetele născute în anii '80, „dezvăluie” de ce arată mai bine decât generația 2000”

„Auzi, Oare de ce noi ăstea născute în anii '80 arătăm mai bine ca ăstea născute în anii 2000? Mă, nu știu, și nici nu cred că o să aflăm vreodata. Important e că ne menținem bombă în continuare și că arătăm tot mai bine”

Într-un video postat pe rețelele de socializare, recent, vedeta TV Ramona Olaru a avut o discuție „profundă” cu Roxana Erdei, cunoscută sub numele de Rux și Opulența, despre motivul pentru care femeile născute în anii '80 arată mai bine decât cele din anii 2000. Roxana, cu o doză considerabilă de „înțelepciune”, a lansat întrebarea esențială:

„Auzi, oare de ce noi ăstea născute în anii '80 arătăm mai bine ca ăstea născute în anii 2000?”

Cu un aer de mister și filosofie adâncă, Roxana a adăugat: „Mă, nu știu, și nici nu cred că o să aflăm vreodată. Important e că ne menținem bombă în continuare și că arătăm tot mai bine.”

Așa că, se pare că adevăratul secret al tinereții veșnice nu se află în creme scumpe sau diete miraculoase, ci în simpla și neprețuita artă de a te naște în anii '80.

Comentarii Facebook