Divorț cu scântei în lumea bună de la Cluj! Xena Războinica Bianca Vodă și-a lăsat soțul și a făcut show în club


Bianca Vodă, cunoscută în cercurile mondene și de afaceri din Cluj pentru succesul său în imobiliare și comparată adesea cu "Xena Războinica" datorită personalității sale puternice, se pare că a pus capăt căsniciei sale cu Andrei Vodă. Cei doi și-au șters toate fotografiile de pe rețelele sociale, iar Bianca a revenit la numele său de fată, Raită, semn clar că povestea de iubire s-a încheiat.

Cu toate acestea, despărțirea nu a fost urmată de tristețe, ci de o petrecere de zile mari. Surprinsă de CANCAN.RO la Nuba Mamaia, Bianca a demonstrat că viața merge mai departe, organizând un adevărat spectacol alături de părinții săi și câțiva prieteni apropiați. Șampaniile au curs fără oprire, artificiile au luminat atmosfera, iar tatăl său a fost responsabil de aprovizionarea cu băuturi fine. Râsete, glume și voie bună au dominat seara, într-o atmosferă care arată că Bianca nu pare să fi vărsat nicio lacrimă după această ruptură.

Cunoscătoare și pasionată de mașinile de lux, Bianca nu doar că își continuă activitatea în domeniul imobiliar, dar își păstrează și colecția impresionantă de "bijuterii" pe patru roți. În garajul său de la Cluj se află adevărate capodopere auto, precum un Bentley Bentayga, un Mercedes Class S coupe AMG și un Aston Martin DBS Superleggera, perlele care completează un stil de viață extravagant și plin de opulență.

Screenshot 2024-08-21 101857.png

Deși în trecut povestea ei părea perfectă, cu afaceri de succes și un soț drăgăstos, astăzi Bianca pare să fi lăsat totul în urmă și să se concentreze pe un nou capitol din viața sa. În imaginile CANCAN.RO Bianca este mai fericită ca niciodată și trăiește viața din plin, chiar și după despărțire!

Screenshot 2024-08-21 101924.png

Comentarii Facebook